Μέχρι χτες (χωρίς να ξέρω το πως είχε σταματήσει) από σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια.....
Τώρα ακολούθησα τον οδηγό και έστρωσε...!!!
Τώρα ακολούθησα τον οδηγό και έστρωσε...!!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣε ευχαριστώ πολύ γιαντις οδηγίες. Μολις το έκανα και εγώ και ολα οκ. Ειμουν ετοιμος να κάνω επαναφορά....Ο/H dimismgr έγραψε:
Είναι πολύ απλό....Επιλέξατε ambient mode.... Είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό και βρήκα τον τρόπο πως να το απενεργοποιήσω. Λοιπόν:
Πάμε Google Search και επιλέγουμε τις τρεις τελειες που έχει κατω δεξιά...Από κει επιλέγουμε τις Ρυθμίσεις και μετά την επιλογή Βοηθός Google. Από το μενού επιλέγουμε την δεύτερη επιλογή Assistant και κατεβαίνουμε στις Assistant Devices. Επιλέγουμε το Τηλέφωνο και πάμε στην επιλογή Ambient Mode την οποία απενεργοποιούμε.
Άνθρωπέ μου.... Μου είχε σπάσει τα νεύρα!! Ευχαριστώ!Ο/H dimismgr έγραψε:
Είναι πολύ απλό....Επιλέξατε ambient mode.... Είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό και βρήκα τον τρόπο πως να το απενεργοποιήσω. Λοιπόν:
Πάμε Google Search και επιλέγουμε τις τρεις τελειες που έχει κατω δεξιά...Από κει επιλέγουμε τις Ρυθμίσεις και μετά την επιλογή Βοηθός Google. Από το μενού επιλέγουμε την δεύτερη επιλογή Assistant και κατεβαίνουμε στις Assistant Devices. Επιλέγουμε το Τηλέφωνο και πάμε στην επιλογή Ambient Mode την οποία απενεργοποιούμε.
Σε ευχαριστώ και εγώ πάρα πολύ Δημήτρη.Ο/H dimismgr έγραψε:
Είναι πολύ απλό....Επιλέξατε ambient mode.... Είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό και βρήκα τον τρόπο πως να το απενεργοποιήσω. Λοιπόν:Ο/H dimismgr έγραψε:
[/deviantart]