Διαφήμιση

SOS για εισαγωγή επαφών από gmail στο RedmiNote7

• SOS για εισαγωγή επαφών από gmail στο RedmiNote7

Και ενώ είχα περάσει χθες με επιτυχία τις επαφές μου... Ήρθε στον άντρα μου η φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσει την παλιά μου συσκευή με την κάρτα του. Βρήκε το gmail στην παλιά συσκευή, πατάει κάτι και μπλοκάρει το δικό μου κινητό, με αποτέλεσμα να βλέπω τις επαφές από τη δική του sim στις δικές μου. Και ενώ στο gmail από το λαπτοπ βλέπω κανονικά τις επαφές στο google contacts, και ενώ έχω πατήσει άπειρες φορές "συγχρονισμό", δεν μπορώ να τις βγάλω στο κινητό, παρά μου βγάζει ένα μέρος αυτών. Τι κάνω; Βοήθεια!
    • SOS για εισαγωγή επαφών από gmail στο RedmiNote7

Στην προσπάθεια του να βάλει στην παλιά σου συσκευή την κάρτα sim του , τον ρώτησε εάν θέλει να αποθηκευτούν οι επαφές του , της sim του δηλαδή στο gmail σου , πάτησε ναι και αποθηκεύτηκαν. Εσύ πρέπει τώρα να αφαιρέσεις το gmail και google account σου από την παλιά σου συσκευή και να μπεις στο gmail σου και να διαγράψεις τις επαφές του που αποθηκεύτηκαν εκεί από την sim του, έπειτα τρέχεις ένα synchronization από το νέο σου κινητό στο google Gmail account σου και θα εξαφανιστούν οι επαφές οι δικές του.
    • Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, όλα καλά τώρα, αν και το κατάφερα μετά από πολλούς συγχρονισμούς, γιατί για έναν περίεργο λόγο δεν τα έβαλε όλα με την πρώτη. Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν.
    • Διαφήμιση