Διαφήμιση

4g και 4g+

• 4g και 4g+

Καλησπέρα σας. Είχα το redmi note 4 και πριν από λίγες μέρες αγόρασα το redmi note 8 pro. Παρατηρώ ότι δεν πιάνει δίκτυο 4g+ παρά μόνο 4g απλό. Νιώθω ότι το παλιό κινητό προ τριετίας είχε πιο γρήγορο internet. Σε speed test μου βγάζει ping περίπου 60 και download - upload περίπου 4.5mbps. Δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά μου δίνει την αίσθηση ότι δεν είναι. Παίζει να έχω κάνει κάποιο λάθος?
    • Ο/H Giannis Kolintz έγραψε:

Καλησπέρα σας. Είχα το redmi note 4 και πριν από λίγες μέρες αγόρασα το redmi note 8 pro. Παρατηρώ ότι δεν πιάνει δίκτυο 4g+ παρά μόνο 4g απλό. Νιώθω ότι το παλιό κινητό προ τριετίας είχε πιο γρήγορο internet. Σε speed test μου βγάζει ping περίπου 60 και download - upload περίπου 4.5mbps. Δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά μου δίνει την αίσθηση ότι δεν είναι. Παίζει να έχω κάνει κάποιο λάθος?
      Μια από τα ιδια. Λύση;;;
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Το έχω πάρει στην γυναίκα..δεν πιάνει 4+ το συγκεκριμένο.. πουθενά νομίζω δεν το υποστηρίζει κάν..με Vodafone ..
    • 4g και 4g+

Το συγκεκριμένο, σύμφωνα με το GSMARENA, δεν πιάνει πουθενά στην Ευρώπη 4G+.
      Και εγώ με Cosmote μέχρι 4G φτάνω.

Άσχετα με αυτό, εφόσον το 4G δουλέψει σωστά έχει 100/50 download/upload. Νομίζω είναι υπέρ αρκετό για να κάνεις άνετα την δουλειά σου.

Τα 1000/500 του 4G+ δεν νομίζω να υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα.

from my Samsung A71
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • 4g και 4g+

Στην Θεσσαλονίκη το 220 είναι όνειρο απατηλό (Cosmote).
      150 με τον στανιό...και εκείνο σε σπάνια σημεία (το μέγιστο που έπιασα εγώ όσες φορές έχω μετρήσει).

To θέμα είναι ότι αυτά τα "μεγάλα" για την Ελλάδα νούμερα τα πιάνεις σε ελάχιστα σημεία. Κατά 90% όλοι είμαστε με ταχύτητες 30-40-50. Εάν πάει και μια φορά στα 100-150, πολλοί θα το δουν λίγοι θα το καταλάβουν.

Στα περί Redmi Note 8 Pro: Καμιά διαφορά στην πλοήγηση από άλλες συσκευές που είχα κατά καιρούς και έπιαναν 4G+. Γιατί απλά, το 4G+ είναι μάλλον...μόνο για να το βλέπω. Οι ταχύτητες του στις περιοχές που κινούμαι είναι αστείες. Ούτε 4G δεν θυμίζουν.

Για Cosmote όλα τα παραπάνω, επαγγελματικό συμβούλιο και για Δυτικές συνοικίες Θεσσαλονίκης. Τα πράγματα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά από περιοχή σε περιοχή. Ακόμα και το πάγιο που πληρώνεις στον πάροχο παίζει ρόλο στις ταχύτητες data.

from my Samsung A71
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Εγω από what's up αυτά τα νούμερα κ σε κάποιες περιοχές της Αττικής κ στην εθνική οδό μετά την Κόρινθο.. συνήθως εντός της περιοχής μου κ τώρα που είναι όλοι στο ίντερνετ λόγω μέτρων παίζω κοντά 50-70..
    • Καλησπέρα ομάδα,

Εγώ για πρώτη φορά σήμερα έπιασα 4G+ και συνεχίζω δηλαδή!!!
      Επιτέλους!! Έγιναν εσωτερικές αναβαθμίσεις; Ξύπνησε η Vodafone ? Ό,τι και να είναι,θέλω ++++