Καλησπέρα και χρόνια πολλά ήθελα να ζητήσω βοήθεια στο παρακάτω πρόβλημα , έχω ένα redmi note 7 64gb και ξαφνικά από μόνο του μπαίνει σε edl mode χωρίς να το έχω πειράξει και δε βγαίνει αν δε μείνει από μπαταρία. Έχω κάνει hard reset αλλά τίποτα από μόνο του μπαινει σε edl 9008. Είμαι με εργοστασιακή global με κλειδωμένο bootloader. Ψάχνω στο google αλλά δε μπορώ να βρω παρόμοια περίπτωση. Ξερει κάποιος να βοηθήσει;
Καλημέρα το κινητό είναι αψεγάδιαστο ούτε έχει πέσει ούτε έχει πάρει νερό, είναι η global version με κλειδωμένο bootloader. Όταν είναι σε stand by η συσκευή μπαίνει από μόνη της σε edl mode όχι σε fastboot οπότε μαύρη οθόνη καμιά ένδειξη και όταν το συνδέσω στο η/υ μου το αναγνωρίζει ως QDLoader 9008. Τώρα του έχω ανοίξει το καπάκι και μόλις του βγάλω το βύσμα της μπαταρίας και το ξαναβάλω ανοίγει κανονικά. Ασχολούμαι χρόνια με xiaomi αυτό πρώτη φορά το βλέπω.
Αποσυνδεσα τη μπαταρία και τώρα εντάξει αλλά μπορεί να δουλέψει 10 μέρες μια χαρά και μετά το ξαναπαθαινει, τώρα πρόσεξα ότι έχει EU rom. Κατέβαζω την 11.0.3 να αναβαθμίσω.