Καλη χρονιά σε όλους με υγεία σ' εσάς και τις οικογένειές σας αλανια!για μένα μπήκε μ ένα προβλήματακι η χρονιά. Έχω το mi8 global edition από περισυ τον Οκτώβριο. Επειδή ως δια μαγείας κόπηκε ο φορτιστής μου,χρησιμοποίησα για μια μέρα έναν ο οποίος δν φορτιζε σχεδόν καθόλου το κινητό,κ λόγω δουλειάς όπου το χρειαζομουν το είχα μόνιμα στη φόρτιση μ' ένα κακό φορτιστή που απλά το διατηρούσε στο 10%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σήμερα που χρησιμοποίησα κανονικό φορτιστή να φτάσει στο 80% μετά κόπων και βασάνων μετά από 5 ώρες.λογικα έκανα ζημιά! Η ερώτηση μου ειναι η εξης: γνωρίζετε αν με καλύπτει η εγγύηση ώστε να διορθωθει το πρόβλημα?
Πρόβλημα μπαταρίας..
-
-
Συνήθως η εγγύηση δεν καλύπτει την μπαταρία δυστυχώς. Έχεις ξεκλείδωτο bootloader; Δοκίμασες φορτιστή 5V 2A;
-
Σορρυ για την καθυστέρηση..δοκίμασα όλων των ειδών τους φορτιστές και συμβαίνει το ίδιο δυστυχώς...δν φορτίζει παρά ελάχιστα πια,υπερβολικοτατα αργά..Επίσης είναι ξεκλειδωτο το bootloader ναι..
-
Δοκίμασε να σβήσεις με κάποιον root Manager ή μέσω twrp τα battery stats και προσπάθησε να φορτίσεις πλήρως ξανά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0