Καλησπερα . Έχω το κινητό με εγγύηση ακόμα ούτε ένα χρόνο. Τι κινητό πρόσεξα σήμερα κάτι σαν μωβ χρώματα να εμφανίζονται στις άκρες του και μετά όρος τα πάνω κόβεται απότομα και έχει φυσιολογικό χρώμα από εκεί και μετά . Φωτό δεν έστειλα γτ δεν είναι πολύ εύκολα διακριτό. Το θέμα είναι ότι έχω και tempered glass από πάνω κ δεν ξέρω αν είναι αυτό το θέμα του. Το έχω καθαρίσει πολλές φορές μοα και είναι βρωμιά αλλά τπτ.
Μωβ περίεργα χρώματα στην οθόνη
-
-
Update: βρωμιά δεν είναι με τίποτα υπάρχει το σήμα της Google σαν layer σε μωβ χρώμα στη. Οθόνη ενώ έχω ανοιχτό YouTube . Καμιά ιδέα ;
-
Προσπάθησε να βγάλεις μία φώτο με άλλο κινητό να δούμε τι γίνεται...
-
Είχα βάλει το κινητό στην πρίζα και τώρα που πήγα να το βγάλω για να βγάλω φωτό βλέπω για ότι εξαφανίστηκε. Τι φάση ; Κολλημένα πίξελ; Αν ξανά πετύχω το ίδιο πράγμα θα στείλω εικόνα
-
-
Δεν με αφήνει να την ανεβάσω επειδή είναι 1 mb επίσης οπότε πάρτε λινκ από lightshot Screenshot by Lightshot
-
Στη θέση σου θα έβγαζα το glass και εάν συνέχιζε το πρόβλημα θα μιλούσα με το κατάστημα που το πήρα
-
Ανέβασε φωτογραφία με λευκό φόντο να δούμε.
-
Σε λευκό δεν φενεται τίποτα για κάποιο λόγο
-
ΜΠες μέσα στο cit και δες πως φαίνεται εκει στο τεστ οθονης.
Σε κεινο το σημείο που δείχνεις πάντως απ ότι θυμάμαι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην οθόνη απο θερμοκρασία πχ.
Πιο πολύ μου κάνει για πρόβλημα από στράβωμα- πίεση....
Γενικά ειναι δύσκολη η διάγνωση , τουλάχιστον από μια φωτογραφία. -
Μπηκα και φενονται όλα νορμάλ. Το θέμα είναι το συμβαίνει ραντομ και το κινητό δεν το έχω βάλει ποτέ στριμωγμένα κάπου. Πάντα στην τσέπη του μπουφάν είναι . Αν είναι όντως από στραβομα οθόνης η κάτι τέτοιο το δέχονται στην εγγύηση η θα με πάρουν χαμπάρι; Ευχαριστώ !
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0