Καλησπερα στην ομάδα. Έχω το μηχάνημα κάνα δίμηνο και όταν ήρθε η αναβάθμιση για android 9 , μετά άρχισαν τα προβλήματα. Δεν δούλευε το ,chromecast και η φωνητική αναζήτηση. Μετά την κατάργηση (μέσω google play) ττων ενημερώσεων του ,chromcast το πρόβλημα λύθηκε. Όμως παραμένει η μή λειτουργία του google voice παρόλο που του κάνα κι αυτού απεγκατάσταση ενημερώσεων. Μετά είπα να δοκιμάσω και reset και τώρα δεν δουλεύει(μέσω του χειριστηρίου) ούτε το πληκτρολόγιο!!! Αν μπορείτε βοηθήστε με!
Πρόβλημα mi box s με χειριστήριο
-
-
-
Πολύ κατατοπιστικός και αναλυτικός οδηγός. Η αλήθεια είναι ότι όλα τα ξεκίνησα αναποδα.(και την αναβάθμιση αλλά και μετά το reset τα έκανα έχοντας κουμπωμενα hub usb κλπ ) αλλά έβαζα και λογαριασμο gmail. Θα τα δοκιμάσω σύμφωνα με τις οδηγίες και θα σου πω. Ευχαριστώ παντως
-
Ακολουθησα επακριβώς τον οδηγό. Αφού εγκαταστάθηκαν όλα με wifi και ενημερώθηκαν έβαλα το hub με ethernet και ένα ασύρματο mouse και σταμάτησε να λειτουργεί η φωνητική αναζητηση. Χρησιμοποιοντας πάλι wifi δυστυχώς δεν επανήλθε! Πραγματικά έχω απελπιστεί!
-
-
Δυστυχώς τίποτα. Το hub μου είναι ένα logilink. Η θα δοκιμάσω άλλο hub, ή θα γυρίσω στην 8.1 ή...μόνο με wifi. Δεν βλέπω άλλη λύση
-
Τελικά έκανα ένα ακόμα reset, κούμπωσα μετά το hub μόνο με το ethernet, όχι mouse, και όλα δουλεύουν ρολόι . (η αλήθεια είναι ότι για την ώρα θα αναβάλλω τις ενημερώσεις στις εφαρμογές!!). Πάντως NasDriver ευχαριστώ για την βοήθεια!
Xiaomi For Ever!! -
Μπράβο σου που το κατάφερες, καλοδούλευτο και πάλι
Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μας σπάει τα νεύρα η xiaomi με τα κουλά που κάνει, ευτυχώς υπάρχουν λύσεις στα περισσότερα, τα ευχαριστώ στον @geozn8 για τον οδηγό του
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα