Καλησπέρα. Προσπαθώ να περασω διαφορετικούς ήχους κλήσεις σε επαφές, αλλά δεν τους κρατάει και χτυπάνε με τον γενικό ήχο του τηλεφώνου. Ξερει μήπως κανένας τίποτα γι'αυτό ????
Ήχοι κλήσεις σε επαφές
-
-
Το redmi note 8 pro έχει σαν εφαρμογή κλήσεων την εφαρμογή της google, γαι δες αυτά
support.google.com/phoneapp/answer/2895524?hl=en -
Καλησπέρα.
Νέος κάτοχος κι έχω την ίδια απορία. Για custom ήχο, διαπίστωσα ότι δέχεται μόνο MP3-WAV (όχι WMA) αλλά το θέμα είναι ακόμα κι αν ορίσεις διαφορετικό ήχο σε κάποια επαφή, πάλι παίζει το γενικό ήχο κλήσης.
Κάποια ιδέα? -
Κατέβασε το zedge, άλλαξε ήχους και μετά διέγραψέ το...
-
Καλησπέρα κ από μένα!!!!
Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα, αλλά στο τέλος τα κατάφερα όπως θα το κάνετε και εσείς....
1) Επαφές - πηγαίνουμε σε οποιαδήποτε επαφή,θα δείτε επάνω δεξιά στην μπάρα,3 τελείες, πατώντας επάνω θα σας δωσει κάποια στοιχεία το τι μπορείτε να κάνετε στην επαφή σάς,το 5 λογικά θα πρέπει να είναι ήχος κλήσης.
Εάν βάλετε ήχο κλήσης ότι τραγούδι θέλετε πάλι θα χτυπάει,όπως το βάλατε στα γενικά.
Άρα δεν γίνεται.....
2) Θα πρέπει σε μια επαφή να πατήσετε το εικονίδιο κάτω δεξιά που γράφει Επεξεργασία επαφής,εάν σας ανοίξει πολλούς λογαριασμούς όπου έχετε αποθηκεύσει τις επαφές σας ,τότε πρέπει να κάνετε το ίδιο σε όλους τους λογαριασμούς , ώστε να έχετε σε κάθε επαφή δικό του ήχο κ φωτογραφία!!!!!
Αλλιώς θα πρέπει μαζέψετε όλες τις επαφές σας σε έναν λογαριασμό και έτσι θα έχετε αυτό πού ζητάτε.
Είτε με τον έναν τρόπο η με τόν άλλον , λύνονται τα προβλήματα με ήχους κ φωτογραφίες. -
Στην Επεξεργασία επαφής δεν υπάρχει κάποια επιλογή για ήχο κλήσης. Μόνο στις 3 τελείες υπάρχει η επιλογή, την οποία κι έκανα αλλά ... πάπαλα!!
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Εφόσον έχει δουλέψει σε εσένα, υπάρχει ελπίδα!! -
Εννοείται πως όλα λύνονται....
Στείλε μου π.μ. κάποια στοιχεία σου να επικοινωνήσουμε.
Κ μόλις το κάνουμε,θα γράψουμε στο νήμα εδώ πως το κάναμε, για να βοηθήσουμε και άλλους που μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα. -
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο
Papen Papen
Η επιλογή του ήχου κλήσης, γίνεται ως εξής:
1. Διαλέγετε την επαφή (παρατεταμένο πάτημα)
2. Στοιχεία επικ.
3. Πάνω δεξιά τις 3 τελείες
4. Ήχος κλήσης
5. Επιλογή Μουσική (όχι διαχείριση αρχείων, όχι θέματα κλπ)
6. Επιλέγετε το τραγούδι σας!!!
Επίσης, μάλλον υποστηρίζει μόνο MP3,WAV (όχι WMA)
-
παιδια καλημερα εχω και και γω την ιδια απορια..εκανα τα βηματα αλλα στο 5 τσεκαρα μαλλον διαχ αρχειων και δεν μου ξαναβγαζει επιλογη για μουσικη κτλ καποια βοηθεια μηπψς το καταφερω/
-
φίλε μου εγώ για να μπορέσω να το κάνω έκανα αντιγραφή το αρχείο και το έκανα επικόλληση στον φάκελο της μουσικής για να μπορέσει να δουλέψει
-
Φίλε hillrx8 έβγαλες άκρη? Έχω το ίδιο πρόβλημα....
-
Ο/H hillrx8 έγραψε:
παιδια καλημερα εχω και και γω την ιδια απορια..εκανα τα βηματα αλλα στο 5 τσεκαρα μαλλον διαχ αρχειων και δεν μου ξαναβγαζει επιλογη για μουσικη κτλ καποια βοηθεια μηπψς το καταφερω/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0