Όχι φιλέ μου μια χαρά σήμα έχει, ανοίγοντας το wifi παίζει μια χαρά, κλείνοντας το wifi και ανοίγοντας το 3g παίζει, αν κλείσω και ξανανοιξω αργότερα το 3g αρνείται (???). Τι να πω δεν ξέρω...
Επειδή το Hongmi είναι δίκαρτο, μήπως δεν δήλωσες την 1η Κάρτα σου ως βασική για Data και πάει στην 2η που έχει μόνο edge ?
Περίεργο μου φαίνεται γιατί όσες φορές και να δοκίμασα πάντα μαπίνει με την πρώτη σε 3G.
Επείσης δες μήπως έχει καταχωρημένο διπλό APN για internet και κάποιο από αυτά τα 2 έχουν λάθος παραμέτρους.
φιλε pantjohn την V4 εχεις ετσι?Εγω εκανα αυτο εδω Restore stock firmware and lost IMEI/Baseband by SPFlash tool | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support περασε την V5 και πλεον ολα κομπλε.Αν δεν βλεπεις στο pc σου το πρωτο screenshot δεν πειραζει,εγω περασα απλα τoν driver(μου εβγαλε 3 πρασινα τικ οταν τελειωσε η εγκατασταση) και το spflashtool ξεκινισε κανονικα.Ολη η διαδικασια 5 λεπτα χωρις την μπαταρια του κινητου.Αν δεν εχεις βρει κατι ευκολοτερο δοκιμασε το.
Είχες κι εσύ φίλε μου πρόβλημα με updater μετακίνηση εφαρμογών κλπ? Πρεπει να είναι rootαρισμενο το τηλέφωνο? Με την 5 βάζεις όλες τις εφαρμογές απο την αρχή να υποθέσω, google playstore? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις.
ο updater δεν δουλευε,με πεταγε στο μενου,ειχα θεμα με τις εφαρμογες,με πεταγαν μερικες εξω,σαν να παταγα το μεσαιο κουμπι.Με αυτο ειναι σαν να κανεις format σκεψου,οποτε ολα απο την αρχη,ναι.Δεν χρειαζεται να ειναι ροοτ και αν ειναι προφανως χανεται γιατι στηνεται απο την αρχη το λειτουργικο.Playstore εβαλα οπως δειχνει το βιντεο και μετα κατεβασα απο κει ολα τα αλλα,και εσβησα πολλες κινεζικες εφαρμογες που ειχε μεσα η ρομ.Να μην τα πολθλογω ολη η διαδικασια μου πηρε 1 μιση ωρα και πολυ λεω.Το κομματι του να περαστει η νεα ρομ πηρε 20 λεπτα το πολυ.Η υπολοιπη ωρα ηταν για να κανω το κινητο οπως ηθελα εγω.
καλησπερα εχω την εφαρμογη του ραδιου στο xiaomi redmi note2 οπως κ την αναβαθμιση απενεργοποιημενες πως γινετε να τις ενεργοποιησω γιατι η επιλογη ειναι αχνη κ δεν μου επιτρεπει την ενεργοποιηση κ των δυο εφαρμογων