Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω υπό καθεστώς ταχείας φόρτισης πόση ώρα απαιτείται να ολοκληρωθεί η φόρτιση, πχ από το 10 έως το 100%;
Χρόνος Ταχείας Φόρτισης
-
-
-
Ευχαριστώ φίλε μου...αυτός είναι ο χρόνος στην φόρτιση μου .....την συσκευή την έχω περίπου τρεις εβδομάδες....απλά εδώ και μια εβδομάδα περίπου κατά την φόρτιση δεν μου βγάζει την ένδειξη ....Γρήγορη φόρτιση.
-
-
Δλδ η ένδειξη βγαίνει μόνο με τον συγκεκριμένο. Αυτό σημαίνει ότι με κάποιον άλλον λειτουργεί η ταχεία φόρτιση χωρίς την ένδειξη; Ρωτάω διότι ο φορτιστής που υπήρχε στην συσκευασία χάλασε και προμηθεύτηκα κάποιον παραπλησιο, με τον οποίο διαρκεί η φόρτιση περίπου δύο ώρες , αλλά χωρίς την ένδειξη. Άρα λειτουργεί η ταχεία φόρτιση;
-
Μάλλον έχεις μπερδευτεί.
Ταχεία φόρτιση λέμε πλέον την φορτιση με τον φορτιστή 5-9-12 που σου ειπα και φορτίζει υπολογισε περίπου στο μισό χρόνο δλδ σε 1 ωρα και κατι.
18W μπορεί να πάρει το willow , οπότε ειναι περιπου στην 1 ωρα και 20 λεπτά (υπολογισμός του ποδαριου)
Αν ο φορτιστης σου ειναι 5V2A όπως σου είπα φορτίζει σε 2+ ωρες..
Αν ο νεος σου φορτίστής "λέει" 5-9-12 τότε δες αν έχει θέμα στην συνεργασία με το καλώδιο , ή ειναι κακής ποιότητας. -
Μπορεί και να μη τη δείχνει την ένδειξη της ταχείας φόρτισης, ενώ φορτίζει ταχέως.
Απλά δες τα χαρακτηριστικά του φορτιστή, όπως σου έγραψαν επάνω. -
Υπερκατανοητο....Ευχαριστώ πολύ...!!!!!
-
Δοκίμασα να φορτίσω το κινητό με απλό φορτιστή. Με τον απλό δεν έδειχνε "quick charge" στην οθόνη κλειδώματος, ούτε εμφανιζόταν πάνω δεξιά στην μπαταρία το σύμβολο διπλού κεραυνού.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0