mitsakos εσυ φταις που εφτασα ως εδω.ευχαριστω πολυ εισουν απο τουσ λιγους που ασχοληθηκαν μαζι μου και παλι ευχαριστω.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ROOT XIAOMI RED RICE
-
-
Χαχα το έχεις λιώσει το κινητό...ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...αν και δεν έκανα και τίποτα το ιδιαίτερο. Τώρα θα το χαρείς για τα καλά το κινητό!!
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Φίλε geovti, τώρα αν σου πω ότι κατάλαβα και πολλά θα σου πω ψέματα, ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση, θα ετοιμαστώ κι εγώ ψυχολογικά και θα επιχειρήσω με το vroot και ο Θεός βοηθός
-
με το vroot μαλλον δεν υπαρχει προβλημα η θα γινει root η οχι δεν χαλαει κατι.και αν καταφερεις να αλαξεις και εχεις το updater δεν χριαζετε ξανα root βαζεις οποια θες.κατα 99% κατι με το supersu εκανα.παντος στην τελευταια δεν μου κανει root αλλα αλαζω rom κανονικα
παρατηρησα οτι στην 4 2 7 δουλευει λιγο ποιο γρηγορα αλλα κουμπωνει λιγο ποιο αργα αλλα με μια τελεια ( . ) σημα.
τελικα και το wifi καλα παει -
(2) μολις τωρα καταφερα να κανω root στην 4 2 7.δεν γινοταν γιατι ελειπε λεει το su binary.κατεβασα το framaroot 1 0 9 ανοιγμα πανω κουμπι εγκατασταση supersu κατω το τελευταιο λεει επανεκηνιση οπως ειναι παταμε το κουμπι και κανουμε.(1) συγνωμη πριν εχουμε εγκαταστησει το root checker kai supersu τρεχουμε το root chacker patame to koympi leei sfalma το κλεινουμε και μετα παμε στο (2) . τελος ανοιγουμε το supersu και δουλευει.εγω αυτο εκανα και πηγαν καλα σε xiaomi red rice.(εβαλα και εβγαλα πολλα framarooot για να βρω ποιο τεριαζει)
video εδω
-
-
απο minideal ηρθε σε 18 μερες αλλα με το προβλημα που ειχα στην αρχη εστειλα 3 μηνυματα και ακομα απαντανε τωρα θα μου πεις πεζει και οτι εχου κατι σε πρωτοχρονια ως 7/2 οτι και να ειναι τελος καλο ολα καλα
ευχαριστω MIUI_ART -
Ο/H geovti έγραψε:
με το vroot μαλλον δεν υπαρχει προβλημα η θα γινει root η οχι δεν χαλαει κατι.και αν καταφερεις να αλαξεις και εχεις το updater δεν χριαζετε ξανα root βαζεις οποια θες.κατα 99% κατι με το supersu εκανα.παντος στην τελευταια δεν μου κανει root αλλα αλαζω rom κανονικα
παρατηρησα οτι στην 4 2 7 δουλευει λιγο ποιο γρηγορα αλλα κουμπωνει λιγο ποιο αργα αλλα με μια τελεια ( . ) σημα.
τελικα και το wifi καλα παει
Με το vroot ξεκιναει να κανει download τους drivers και σταματαει στο 2% (κι έλεγες ότι εσύ είσαι ο γκαντεμης), το framaroot κατι αντιστοιχο είναι για να το δοκιμάσω ή θέλει άλλη διαδικασία?
-
-
Τη εξωτερική κάρτα πώς την φορμάρεις σε ΕΧΤ3 ή 4 και πως χώρισες τα διαμερίσματα;
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0