Διαφήμιση

Πρόβλημα με τη θύρα ακουστικών

• Πρόβλημα με τη θύρα ακουστικών

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το εν λόγω κινητό από τον Οκτώβρη του 2019, όλα καλά όλα ωραία, κανένα πρόβλημα. Από χθες όμως άρχισαν τα ακουστικά να αυξομειώνουν μόνα τους την ένταση, να κάνουν παύση τα βίντεο, να τερματίζουν κλήσεις κλπ. . Σαν να δίνεται λάθος εντολή στο κινητό, από τη στιγμή που δεν πατάω τίποτα (και η πλάκα είναι ότι το handsfree έχει ένα πλήκτρο μόνο, του τερματισμού κλήσεων). Είπα στην αρχή θα είναι τα ακουστικά, τα συνέδεσα σε ένα Redmi Note 5, όλα καλά, κανένα πρόβλημα. Παίρνω ένα άλλο σετ ακουστικών, το συνδέω και στα 2 κινητά, πάλι κανένα πρόβλημα. Πώς γίνεται τώρα να υπάρχει θέμα (με το 1ο σετ που ανάφερα) ΜΟΝΟ στο ένα κινητό, ειλικρινά δεν ξέρω... Υπάρχει περίπτωση να μας άφησε η θύρα των ακουστικών; Ή να είναι κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό (MIUI Global 11.0.1.0 (QFCMIXM) . ?(
    • Καλησπέρα, αυτό σκέφτομαι κι εγώ, αλλά δεν θέλω να βάλω κάτι μέσα για να το καθαρίσω και να κάνω και χειρότερη ζημιά... Για υγρασία λίγο δύσκολο, βρωμιά τώρα μήπως μπήκε κάτι πολύ πιθανό...
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα, έχω το Redmi Note 8 Pro από τα τέλη Ιουνίου. Γενικά εγω χρησιμοποιώ αρκετά συχνά τα ακουστικά για να ακουω μουσικη και πηγαινω για τρέξιμο 3-4 φορές τη βδομάδα και γενικά οπου παω και έχω περπάτημα εχω ακουστικά. Όλα ωραία και όλα καλά ώσπου μια μέρα ενώ άρχισα να περπαταω για να παω κάπου σταματάει η μουσική που άκουγα. Είχε κάνει παυση μόνο του. Πατουσα να συνεχίσει η μουσική και συνέχιζε να κάνει παυση μονο του. Μετά απο 3 ώρες τα ξαναέβαλα και όλα μια χαρά. Παω μετά απο καποιες μέρες για τρέξιμο και παλι κανει το ίδιο. Γενικά μια το κάνει μια δεν το κάνει. Μετα απο δυο εβδομάδες αφου το εκανε αυτό χαλασε το ενα απο τα δυο ακουστικά οπότε αγόρασα αλλά. Υπέθεσα ότι μπορεί να έφταιγαν τα ακουστικά και με αφορμή οτι χάλασαν πηρα καινούρια. Πάλι τα ίδια αλλα αυτη τη φορά ακομη πιο πολυ. Και τώρα πλεον το κάνει και στα Razer Electra που τα έχω περίπου δυο χρόνια και δεν το έκαναν ποτε. Έχετε εσείς καποια εξήγηση γι αυτό? Σας ευχαριστω εκ των προτερων