Διαφήμιση

Πρόβλημα με λειτουργία αθόρυβου

• Πρόβλημα με λειτουργία αθόρυβου

Καλημέρα,

Κάτοχος Xiaomi Mi Max 2.

Γνωρίζει κανείς γιατί όταν ενεργοποιείς τη λειτουργία αθόρυβου, δεν μπαίνουν σε αθόρυβο όλες οι λειτουργίες του κινητού, και πρέπει να πειράζεις και την ένταση του ήχου?

Ένας συνάδελφος που έχει το ίδιο κινητό, το έχει συνδυάσει μετά από κάποιο update που είχε γίνει.

Γιατί γίνεται, και υπάρχει τρόπος να διορθωθεί?

Ευχαριστώ.
    • Είναι διάφορες, κυρίως έχω παρατηρήσει videos (πχ στο facebook στο preview είναι mute αλλά όταν το βάλεις να παίξει δεν είναι), ο ήχος των παιχνιδιών δεν απενεργοποιείται, σε videos ή ηχητικά σε messenger viber κλπ δεν απενεργοποιείται, και ίσως και σε λοιπές εφαρμογές που δεν το έχω ελέγξει. Γενικά, δεν το βάζεις στο αθόρυβο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι κανένας ήχος δε θα ακουστεί.
    • Διαφήμιση
    • Νομίζω ότι κάνεις λάθος.
      Το αθόρυβο είναι για να μη χτυπάνε ειδοποιήσεις και άλλες ενημέρωσεις, κλήσεις, κτλ.
      Αν πας να ανοίξεις video να χαμηλώσεις τον ήχο πριν το ανοίξεις. Εσύ κινείς αυτή τη διαδικασία και ανοίγεις το vrdeo. Ότι κάνεις με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να το ελέγξεις...
    • Θα διαφωνήσω, μάλλον εσύ κάνεις λάθος.
      Σε όλα μου τα παλιότερα κινητά (μαζί και xiaomi), όταν βάζεις τον ήχο στο αθόρυβο, όλοι οι ήχοι του κινητού απενεργοποιούνται, και έτσι πρέπει να γίνεται. Για αυτό άλλωστε βάζεις το αθόρυβο από τη γενική λειτουργία ήχου, για να μην ακούγεται τίποτε. Δεν μπορείς να πηγαίνεις κάθε φορά σε κάθε εφαρμογή και να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς τους ήχους.