Kαλησπερα κοινοτητα,μολις πηρα ενα redmi note 4 3.32 για δευτερο τηλεφωνο και βλεπω οτι εχει μεινει πολυ πισω απο πλευρας λογισμικου,φοραει MIUI10 Global 9.3.21 beta με security patch 01.08.2018 και εκδοση Android 6.0 MRA58K,Τα φωτα σας παρακαλω για να μπορεσω να το φερω στα σημερινα δεδομενα,Ευχαριστω εκ των προτερων...
redmi note 4 update
-
-
Είναι κλειδωμένο;
Έβαλες Mi Account δικό σου επάνω;
Για να είσαι εντάξει, αν είναι κλειδωμένο, ξεκινά με τη διαδικασία ξεκλειδωματος του bootloader.
Σταμάτησαν οι dev και βγαίνουν μονο οι stable.
Εδώ η τελευταία
detail?device=1700321 -
Ναι εχω βαλει το δικο μου mi account και φοραει το επισημο recovery,δεν μπορω να περασω απο πανω καποια οφισιαλ ρομ??
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
Ξεκλείδωμα πρώτα.
Αν θέλεις κατέβασε τη rom από το link επάνω που σου έβαλα και δοκίμασε να τη περάσεις από τον updater.
V11.0.2.0.NCFMIXM (MIUI11)
Είναι με τον Snapdragon επεξεργαστή, έτσι;
Αν δε τη πάρει θέλει σίγουρα ξεκλείδωτο bootloader και πέρασμα σε fastboot... -
οχι ειδα οτι ειναι με τον mediatek
-
Οπότε λάθος ότι σου έγραψα...
Θα σου ανεβάσω το link με τις rom για MTK.
Εδώ δες
detail?device=1700309 -
υπαρχει περιπτωση να μπρικαρει εαν ξεκινησει το install και δεν το τελειωσει
-
Μπορεί να κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Μπορεί να μπρικαρει.
Καλλίτερα να είσαι ξεκλείδωτος... -
α οκ τοτε το παραταω γιατι αυτη τη στιγμη εχω μια συσκευη,μην το μπρικαρω και μετα ψαχνομαι,ευχαριστω παντως
-
Ξεκλείδωμα κάνε επειδή παίρνει χρόνο...
Και μετά κάνεις ότι θέλεις. -
Το "End of life" σε Redmi note 4 ήρθε πολύ νωρίς σε σχέση με άλλα κινητά. Η 9.3.21 dev είναι μεταγενέστερη της 10.2.1.0 stable σε Nikel. Και επειδή οι dev σε Nikel ήταν καλύτερες από τις stable , διότι στο συγκεκριμένο κινητό πάντα έβρισκαν κάτι στις stable που δημιουργούσε ανισορροπία υπέρ των developer roms.
Μένεις εκεί , δηλαδή στην 9.3.21 developer , απλά ξεκλειδώνεις bootloader για παν ενδεχόμενο. Υπόψη όμως ότι πάνω στο ξεκλείδωμα θα γίνει αυτόματα factory reset οπότε κρατάς backup.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0