Ναι, αλλάζει. Οπότε ξέρεις με μια ματιά αν η φωτογραφία είναι απλή ή 64Mp. Κατά την ταπεινή μου γνώμη (πάντα) τα μεγαπίξελς δεν κάνουν τη διαφορά. Τη διαφορά την κάνει ο φακός. Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις mirrorless φωτογραφικής μηχανής από ένα οποιοδήποτε κινητό.Ο/H amavroudis έγραψε:
Σοβαρα; Αλλάζει η λεζάντα;
Δε το είχα προσέξει...
Το επόμενο που έχω να τονίσω είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να τρέχετε να αγοράζετε το τελευταίο μοντέλο κινητού που βγαίνει στην αγορά, όπως έκανα κι εγώ το 2016, που πήγα και "βούτηξα" ένα από τα πρώτα μοντέλα Redmi Note 4 Nikel από Κίνα, που δούλευε με το ζόρι και με χίλια προβλήματα. Και ευτυχώς μετά από λίγους μήνες υπομονή και με την φοβερή βοήθεια των παιδιών εδώ κατάφερα να το κάνω το πιο αξιόπιστο κινητό που είχα ποτέ μου, που δουλεύει ακόμη και τώρα χωρίς βέβαια αναβαθμίσεις στο Android και με πρόβλημα στη μπαταρία.
Γι αυτό καλύτερα όποιος θέλει καινούργιο κινητό να προχωρήσει σε αγορά ενός μοντέλου που έχει χιλιοδοκιμαστεί και έχει πάρει όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις και διορθώσεις και reviews αντί να τρέξει να πάρει ένα άγνωστο μοντέλο, που μπορεί να μην έχει προλάβει κανείς να κάνει ένα review για να το συγκρίνει με τα προηγούμενα μοντέλα. Και το έχουμε δει πολύ συχνά αυτό το έργο με νεότερα και ακριβότερα μοντέλα να είναι χειρότερα σε σημεία από τα παλιότερα.