Διαφήμιση

Εγγραφή κλήσης- miui dialer

• Εγγραφή κλήσης- miui dialer

Καλησπέρα.
      Υπάρχει τρόπος αλλαγής από Google dialer σε κλασσικό της miui ώστε να υπάρξει δυνατότητα εγγραφής κλήσεων?
      Ή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επιτρέπει την εγγραφή κλήσεων

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • RE: Εγγραφή κλήσης- miui dialer

Ο/H tomsak έγραψε:

Καλησπέρα.
      Υπάρχει τρόπος αλλαγής από Google dialer σε κλασσικό της miui ώστε να υπάρξει δυνατότητα εγγραφής κλήσεων?

Μόνο φλασάροντας miui EU rom

Sent from my U65GT using Tapatalk
    • Ο/H tomsak έγραψε:

Καλησπέρα.

Πριν 2-3 βδομάδες, έφαγα την ίδια φρίκη, όταν αγόρασα νέα συσκευή και με έκπληξη διαπίστωσα, ότι οι εφαρμογές των κλήσεων, των επαφών και των μηνυμάτων είχαν αντικατασταθεί με αυτές της Google και επίσης είχε καταργηθεί η αγαπημένη μου λειτουργία της εγγραφής κλήσεων. Όταν έβαλα την XTRV (τη ρομ που παράγεται από αυτό εδώ το φόρουμ), όχι μόνο πήρα πίσω ΟΛΕΣ αυτές τις εφαρμογές, αλλά απολαμβάνω πραγματικά όλα τα χαρακτηριστικά μιας κλασικής (και αγαπημένης) MIUI rom! Πραγματικά αξίζει το κόπο να ασχοληθείς και να την βάλεις και εσύ για να λύσεις το θέμα με την εγγραφή κλήσεων και όχι μόνο... :)

Υ.γ. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω καταγραφής κλήσεων, αλλά έχουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, συμβατότητας, κατανάλωσης μπαταρίας και μνήμης, χώρου, συγχρονισμού των παραγόμενων ηχογραφημένων αρχείων κ.λ.π....
    • Διαφήμιση
    • Υπάρχει κάποια ελληνική ρομ που μπορω να περασω στο συγκεκριμένο τηλέφωνο?
      Η εστω μια εφαρμογή καταγραφης που να δουλεύει μέχρι να κανω αλλαγή ρομ?
      Λινκ?
    • Ο/H tomsak έγραψε:

Υπάρχει κάποια ελληνική ρομ που μπορω να περασω στο συγκεκριμένο τηλέφωνο?
      Η εστω μια εφαρμογή καταγραφης που να δουλεύει μέχρι να κανω αλλαγή ρομ?
      Λινκ?
      Υπάρχει ελληνική ρομ, η XTRV σε Miui 12 beta, που τα κάνει όλα και συμφέρει, αλλά πρέπει να ενημερωθείς καλά για το τρόπο εγκατάστασής της.
      Όσο για εφαρμογή, δεν έχω να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή καταγραφής κλήσεων, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές στο Google Play, ωστόσο ακούω πολλά παράπονα για αυτές τις εφαρμογές και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψουν... Μπορείς να δοκιμάσεις φυσικά...!

Γειά σας.κατοχος και εγώ του redmi note 9 pro global από γνωστή αλυσίδα και προερχόμενος από την κινηταρα mi max 3.μετα λύπης είδα και εγώ ότι δεν έχει την εγγραφή κλήσεων που είχα και σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω root και να βάλω μια rom δικιά σας.βεβαια επειδή είμαι άσχετος θα ψάξω και θα βρω κάποιον που να γνωρίζει για να το κάνει.η ερώτηση μου είναι επειδή χρησιμοποιώ εφαρμογή τράπεζας Πειραιώς θα έχω πρόβλημα;έχω ακούσει και έχω διαβάσει ότι υπάρχουν πρόβλημα με την εφαρμογή.ευχαριστω εκ των προτέρων

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @makaros_ps
      Αν εννοεις επειδη θα το κανεις root να εχεις προβλημα, δε νομιζω.
      Το λεω βασιζομενος οτι εχω το redmi note 7 root και χρησιμοποιω την εφαρμογη της πειραιως και της εθνικης χωρις καποιο προβλημα, αφου πρωτα εκανα το magisk hide και τις 2 αυτες εφαρμοφες κρυφες μεσα απο τον manager.

δε νομιζω να αλλαζει κατι με το redmi note 9 pro. απο χθες το εχω κι εγω στα χερια μου (το rn7 πηγε στη γυναικα) και περιμενω να περασει ο χρονος να ξεκλειδωθει ωστε να μπει η αντιστοιχη rom απο εδω οπως εκανα τοσο καιρο και με το rn7.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Διαφήμιση

Πολύ θετικό αυτό που λές! Το άλλο που σκέφτομαι είναι επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνω root xiaomi δεν το είχα κάνει ποτέ σκέφτομαι αυτές οι roms θα είναι καλές ή θα έχω προβλήματα λειτουργικότητας αυτονομίας κτλπ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • απο οτι βλεπω μονο stable εκδοση εχει γι αυτο το κινητο. και μαλιστα ακομα με miui 11. σιγουρα δοκιμαζουμε και βλεπουμε. απο εκει και περα αν εχει θεματακια κτλ παμε παλι στην official.
      αν κι αυτο λιγο με "φοβιζει" με αυτο το κινητο γιατι απο χθες που αρχισα να διαβαζω στα διαφορα site το βασικο προβλημα ειναι οτι δεν εχει βγει ακομα σταθερο twrp. επισης για να περασεις rom κτλ διαβαζω οτι κανεις καποια πραματα με το boot.img, με fastboot κτλ. οπως επισης παιζουν και αρκετα brick, soft και αν δε προσεξεις και αρκετα και hard.
      με λιγα λογια αν με το rn7 ειχα μια ανεση να αλλαζω rom, twrp κτλ, τωρα θα πρεπει να το ψαχνω πααααρα πολυ οτι κανω. χαχααχ
      ας ξεκλειδωθει και βλεπουμε :)
    • Ο/H baxalo έγραψε:

απο οτι βλεπω μονο stable εκδοση εχει γι αυτο το κινητο. και μαλιστα ακομα με miui 11. σιγουρα δοκιμαζουμε και βλεπουμε. απο εκει και περα αν εχει θεματακια κτλ παμε παλι στην official.
      αν κι αυτο λιγο με "φοβιζει" με αυτο το κινητο γιατι απο χθες που αρχισα να διαβαζω στα διαφορα site το βασικο προβλημα ειναι οτι δεν εχει βγει ακομα σταθερο twrp. επισης για να περασεις rom κτλ διαβαζω οτι κανεις καποια πραματα με το boot.img, με fastboot κτλ. οπως επισης παιζουν και αρκετα brick, soft και αν δε προσεξεις και αρκετα και hard.
      με λιγα λογια αν με το rn7 ειχα μια ανεση να αλλαζω rom, twrp κτλ, τωρα θα πρεπει να το ψαχνω πααααρα πολυ οτι κανω. χαχααχ
      ας ξεκλειδωθει και βλεπουμε :)
      Καλησπερα, που διαβασες τα σχετικα θεματα με τα προβληματα?
    • Διαφήμιση
    • διαβαζω οτι αν πειραξεις αρχεια συστηματος (host κτλ) υπαρχει περιπτωση να πεσει σε soft brick. για να κανεις root θελει διαδικασια με patch του boot.img κτλ. τα μπρος πισω σε εκδοσεις τα ξεχναμε, hard brick, λογο anti-roll.. γενικα ευκολιες με εκδοσεις κινητων <10 android τις ξεχναμε, ειτε για την ωρα ειτε για παντα, θα δειξει :)

εσυ εχεις περασει την τελευταια stable απο εδω? αν ναι με ποιο τροπο, με ποιο twrp. root?