Καλησπέρα. Αγόρασα το Redmi Note 9 πριν μια εβδομαδα και έχω ένα πρόβλημα με το rase to wake. Ενώ το απενεργοποιώ από τις ρυθμίσεις αυτό συνεχίζει και δουλεύει δε ξέρω τι φταίει, σκέφτομαι να το κάνω reboot αλλά και πάλι δε ξέρω αν θα φτιάξει
προβλημα με το rase to wake
-
-
Δοκίμασε να το κλείσεις και να κάνεις μία επανεκκίνηση της συσκευής
-
Το έχω κάνει αλλά τίποτα..
-
Ίσως ένα factory reset να βοηθούσε αλλά δεν αποκλείεται να είναι κάποιο bug του λειτουργικού...αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει όμως μόνο κάποιος που έχει την ίδια συσκευή
-
Έχω πάρει την συσκευή για μια φίλη της μητέρας μου. Υπάρχει το ίδιο θέμα. Η οθόνη ενεργοποιείται μόνη της όταν ανασηκώνω τη συσκευή, ενώ η αντίστοιχη επιλογή δεν είναι ενεργοποιημένη, και όταν πάλι την αφήνω κάτω. Κάποιο θέμα υπάρχει με τον αισθητήρα κίνησης...
Επίσης άλλο ένα θεματάκι υπάρχει. Έχω πάρει το 4/128 Green. Στο καπάκι στο πίσω μέρος γύρω από το fingerprint ακούγεται ένας θόρυβος όταν το ακουμπάω, ένα τικ. Σαν να μην έχει κολλήσει καλά κάτι, σαν να είναι τόσο μαλακό το καπάκι που πιέζεται και ακουμπάει κάπου μέσα, δεν ξέρω γιατί αλλά το ακούω και δεν θα έπρεπε. Το πήγα λοιπόν στον Κωτσόβολο από όπου το είχαμε πάρει και είπε ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αλλά συμφώνησε ότι δεν θα έπρεπε να ακούγεται. Ζήτησα αλλαγή συσκευής και μου την άλλαξε με μια καινούρια. Όμως και αυτή το κάνει... Σε μια άλλη συσκευή που υπήρχε για δοκιμή δεν το έκανε όμως. Ήταν 4/64 μαύρο. Να το ξαναπάω πίσω; Να είναι μόνο στο συγκεκριμένο χρώμα το πρόβλημα; Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; -
-
Καμία ιδέα κανείς;
-
Ο/H billphone έγραψε:
Στο καπάκι στο πίσω μέρος γύρω από το fingerprint ακούγεται ένας θόρυβος όταν το ακουμπάω, ένα τικ. Σαν να μην έχει κολλήσει καλά κάτι, σαν να είναι τόσο μαλακό το καπάκι που πιέζεται και ακουμπάει κάπου μέσα, δεν ξέρω γιατί αλλά το ακούω και δεν θα έπρεπε. Το πήγα λοιπόν στον Κωτσόβολο από όπου το είχαμε πάρει και είπε ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αλλά συμφώνησε ότι δεν θα έπρεπε να ακούγεται. Ζήτησα αλλαγή συσκευής και μου την άλλαξε με μια καινούρια. Όμως και αυτή το κάνει... Σε μια άλλη συσκευή που υπήρχε για δοκιμή δεν το έκανε όμως. Ήταν 4/64 μαύρο. Να το ξαναπάω πίσω; Να είναι μόνο στο συγκεκριμένο χρώμα το πρόβλημα; Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;
ενα πολυ ελαφρυ τικ και αναβει η οθονη ενω δεν εχω ενεργοποιημενο καποιου ειδους lock.
redmi note 9 global 3/64 miui 12.0.4 stableLife is too short to remove usb safely -
Το ίδιο θέμα έχει και ένα Redmi 9 που πήρα για τη μητέρα μου...
Δεν το έχουν αντιληφθεί άλλοι;; Παράξενο... -
τι να σου πω, πρεπει να στησεις αυτι για να το ακουσεις οποτε...Life is too short to remove usb safely
-
Δεν εννοώ για το τικ στην πλάτη αλλά για το wake up της οθόνης, χωρίς να είναι επιλεγμένη η αντίστοιχη επιλογή...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0