mi3 xiaomi
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ekanathn epilogh 1 ebala to αρχει στην downloaded_rom μετα πηγα στο updarer kai εβαλα απο istaletion pak αμεσωσ μου εκανε reboot kai οταν ανοιξε μετα απο λιγο δεν ειχε αλλεσ γλωσσεσ μεσα μονο αγγλικα και 2 κινεζικεσ........
μετα εκανα την επιλογη 2 το μεταονομασα το αρχειο σε update.zip μπηκα σε recovery mode μου εβγαζε το ανρωπακι android kai μου ελεγε NO COMMAND πατωντασ στο ον οφφ μου εβγαλε να ψαξω για το αρχειο update.zip βρηκα το αρχειο μου ελλεγε apply from sd card και οταν το πατησα ξεκινησε και μου εγραψε errow μετα απο λιγο......μπορεια να μου πεισ τι κανω λαθοσ ευχαριστω -
Δηλαδή πήγες...
Settings => General Settings => Language & input => Language
και μετά το Flash της multilang ROM δεν έχει επιλογή για Ελληνικά ?
Τότε δεν έγινε σωστό flash... και δεν βλέπω το λόγο.
Δοκίμασε μία ακόμη φορά με τον 1ο τρόπο με την τελευταία έκδοση 4.2.21 ΕΔΩ... -
Ρε παιδια τωρα που το χετε το κινητο,η 16αρα η εκδοση ποσα γιγα αφηνει ελευθερα στο χρηστη;;
θελω να παρω το ΜΙ3 αλλα δεν ξερω ποσο χωρο αφηνει ελευθερο το 16αρι,αλλιως αν δεν εχει, να παρω το 64αρι..Εσεις πειτε μου ποσο ελευθερο εχει και τι με συμβουλευετε να να κανω...; -
15.8 εχει ελευθερα
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δηλαδή πήγες...
Settings => General Settings => Language & input => Language
και μετά το Flash της multilang ROM δεν έχει επιλογή για Ελληνικά ?
Τότε δεν έγινε σωστό flash... και δεν βλέπω το λόγο.
Δοκίμασε μία ακόμη φορά με τον 1ο τρόπο με την τελευταία έκδοση 4.2.21 ΕΔΩ...
Καλημερα το εκανα και αυτο αλλα τιποτα...μηπως χρειαζετε να κανω κατι αλλο στο τηλεφωνο πρωτα?
ειδα στις Οδηγίες Εγκατάστασης που μου εδωσεσ 1108448muqauh85qws580z.png στην φωτο γραφει απο κατω updating 25% εμενα δεν μου το γραφει με το που παταω update ξεκιναει και μου κανει ρεσταρτ....Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην anty02 ().
-
Δηλαδη τι με συμβουλευετε να κανω;;;Να παρω το 16αρι ,η, το 64αρι;;
-
15,8 ελεύθερα? Εδώ είναι που γελάμε? Εγώ νομίζω είναι ελεύθερα τα 17 από τα 16.
-
Ρε παιδια υπαρχει καποιος να μου πει,η 16αρα η εκδοση ποσα γιγα αφηνει ελευθερα στο χρηστη χωρις να τρολλαρει;;
-
Περίπου στα 11.4 - 12 GB ελεύθερα πρέπει να αφήνει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα