Χαιρετω όλα τα μέλη του forum
Χρειάζομαι βοήθεια για να αλλάξω Rom σε ενa Redmi8
Πρώην κάτοχος ενός Redmi4x πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο αφού ήταν εξαιρετικά γρήγορο και φυσικά είχε και την απαραίτητη σε επαγγελματίες λειτουργία ηχογράφησης τηλ. Κλήσεων.
Έσπασε δυστυχώς η οθόνη και πλέον έχω Redmi8
Πρόσφατα έκανε μια μια μεγάλη αναβάθμιση (Σε android10 αν κατάλαβα καλα) και το τηλέφωνο πλέον έχει σοβαρό θέμα με τις ειδοποιήσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα.
Θα ήθελα παρακαλώ αν μπορείτε να.με καθοδηγησετε ώστε να αλλάξω τη Rom με κάποια που να επιτρέπει ηχογράφηση και να είναι αν είναι αυτό δυνατό περισσότερο παραμετροποιήσημη
Έχω καταφέρει να το ξεκλειδώσω πλέον στη boot screen γράφει UNLOCKED
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ελπίζω το νήμα ανά μη βρίσκεται σε λάθος θέση.
Χρειάζομαι βοήθεια για να αλλάξω Rom σε ενa Redmi8
Πρώην κάτοχος ενός Redmi4x πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο αφού ήταν εξαιρετικά γρήγορο και φυσικά είχε και την απαραίτητη σε επαγγελματίες λειτουργία ηχογράφησης τηλ. Κλήσεων.
Έσπασε δυστυχώς η οθόνη και πλέον έχω Redmi8
Πρόσφατα έκανε μια μια μεγάλη αναβάθμιση (Σε android10 αν κατάλαβα καλα) και το τηλέφωνο πλέον έχει σοβαρό θέμα με τις ειδοποιήσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα.
Θα ήθελα παρακαλώ αν μπορείτε να.με καθοδηγησετε ώστε να αλλάξω τη Rom με κάποια που να επιτρέπει ηχογράφηση και να είναι αν είναι αυτό δυνατό περισσότερο παραμετροποιήσημη
Έχω καταφέρει να το ξεκλειδώσω πλέον στη boot screen γράφει UNLOCKED
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ελπίζω το νήμα ανά μη βρίσκεται σε λάθος θέση.