Διαφήμιση

Υποστήριξη mi 10

• Υποστήριξη mi 10

Γειά σας, παρέλαβα σήμερα την καινούργια μου συσκευή και έχω κάποιες ερωτήσεις. Αρχικά, η συσκευασία δεν περιείχε κάποια ζελατίνα αλλά κάποια αυτοκόλλητα όπως φαίνεται στις εικόνες. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Επίσης, στο site ανέφεραν την rom ως ευρωπαϊκή αλλά έβαλα το imei της συσκευής στο product authentication της xiaomi και την βγάζει ως international (εκτός αν έχω καταλάβει εγώ λάθος. Η άλλη μου ερώτηση είναι αν θα υποστηρίζεται κανονικά από άποψη εγγύησης από την αντιπροσωπεία όπως αναφέρει το κατάστημα και αν οι ενημερώσεις θα λαμβάνονται κανονικά. Όταν το ενεργοποίησα έκανε μια ενημέρωση στο miui 11 αλλά δεν έχει το 12.

Ε
      υχαριστώ εκ των προτέρων.
      Images
      • IMG_20201006_000446.jpg

996,34 kB, 4.344×5.792, viewed 146 times
      • Screenshot_2020-10-06-00-08-58-684_com.android.settings.jpg

249,01 kB, 1.080×2.340, viewed 143 times
      • IMG_20201005_235318.jpg

125,21 kB, 1.080×2.050, viewed 150 times
      • Screenshot_2020-10-05-23-46-19-980_com.android.chrome.jpg

529,35 kB, 1.080×2.340, viewed 131 times
      • IMG_20201005_235318.jpg

125,21 kB, 1.080×2.050, viewed 148 times
    • Υποστήριξη mi 10

Γειά σας, παρέλαβα σήμερα την καινούργια μου συσκευή και έχω κάποιες ερωτήσεις. Αρχικά, η συσκευασία δεν περιείχε κάποια ζελατίνα αλλά κάποια αυτοκόλλητα όπως φαίνεται στις εικόνες. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Επίσης, στο site ανέφεραν την rom ως ευρωπαϊκή αλλά έβαλα το imei της συσκευής στο product authentication της xiaomi και την βγάζει ως international (εκτός αν έχω καταλάβει εγώ λάθος).Η άλλη μου ερώτηση είναι αν θα υποστηρίζεται κανονικά από άποψη εγγύησης από την αντιπροσωπεία όπως αναφέρει το κατάστημα και αν οι ενημερώσεις θα λαμβάνονται κανονικά. Όταν το ενεργοποίησα έκανε μια ενημέρωση στο miui 11 αλλά δεν έχει το 12. Κάτι τελευταίο, για να δω το imei και sn πληκτρολογωντας *#06# στον dialer το serial number είναι διαφορετικό από αυτό του κουτιού αλλά το imei το ίδιο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Το τελευταίο που αναφέρεις με το σειριακό αριθμό είναι περίεργο.
      Αν το αγόρασες από κατάστημα συμβεβλημένο με τον επίσημο διανομέα θα έχεις και την εγγύηση του. Λεπτομέρειες για τα συμβεβλημένα καταστήματα δες στη σελίδα του...
      Ολα τα άλλα καταστήματα έχουν τη δική τους εγγύηση.
      Ευρωπαϊκό ή διεθνές είναι το ίδιο, όσον αφορά τη xiaomi.
      Ζελατίνα πρέπει να είχε το κουτί.
      Ποιες φωτογραφίες αναφέρεις; Δε βλέπω καμιά...
      Όταν θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση θα σου έρθει... Εδώ στο φόρουμ ασχολούμαστε κυρίως με τη δική μας custom rom xtrv. Και έχει άλλες αναβαθμίσεις συγκριτικά με τη διεθνή έκδοση...
    • Διαφήμιση
    • Η ρομ είναι ευρωπαϊκή (βλέπε γράμματα EU)

Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν υπάρχει, μόνο επίσημος διανομέας, η Infoquest, (έχει ακουστεί ότι υπάρχουν και άλλοι επίσημοι διανομείς) για να έχεις εγγύηση από την Infoquest πρέπει το μαγαζί που το αγόρασες να παίρνει συσκευές από εκεί...αυτό μπορείς να το μάθεις εάν καλέσεις στην Infoquest και δώσεις το ΙΜΕΙ, θα σου πουν αν είναι από αυτούς...
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα την έκδοση 12 είναι φυσιολογικό διότι παλαιότερα μοντέλα την έχουν λάβει ήδη.
    • Ο/H steliospap97 έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα την έκδοση 12 είναι φυσιολογικό διότι παλαιότερα μοντέλα την έχουν λάβει ήδη.
      Δεν έχει πάρει την 12 γιατί προφανούς έχει λογισμικό από κάποια εταιρεία είναι ευρωπαϊκό αλλά αν δεις τα δύο τελευταία γράμματα είναι QJBEU(HG). Το ίδιο έπαθα και εγώ που ήταν από Vodafone είχε στο τέλος το VF και δεν έπαιρνε 12.ξεκλειδωσα και πέρασα την fastboot ROM miui 11 (με τελείωμα XM) με mi flash και μετα ήρθε μόνο του το miui 12. Εγώ επειδή έφαγα όλη την Κυριακή απόγευμα π είχα καιρό να την πατήσω έτσι δεν περνούσε τπτ και κατάφερα να brickaro γιαυτό στα λέω όλα αυτά.
      Καλοδούλευτο το εργαλείο όπως και να χει
      The Maniac
    • Απλά όταν το άνοιξα ήρθε μια ενημέρωση όπως είπα παραπάνω αλλά ήταν για το 11 με την ίδια λογική δεν πρέπει να έρθει και το 12; ή είναι άλλο θέμα;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H steliospap97 έγραψε:

Απλά όταν το άνοιξα ήρθε μια ενημέρωση όπως είπα παραπάνω αλλά ήταν για το 11 με την ίδια λογική δεν πρέπει να έρθει και το 12; ή είναι άλλο θέμα;
      Θα την λάβεις την αναβάθμιση στο MIUI 12 έστω και με καθυστέρηση μερικών ημερών... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H steliospap97 έγραψε:

Απλά όταν το άνοιξα ήρθε μια ενημέρωση όπως είπα παραπάνω αλλά ήταν για το 11 με την ίδια λογική δεν πρέπει να έρθει και το 12; ή είναι άλλο θέμα;
      Θα την λάβεις την αναβάθμιση στο MIUI 12 έστω και με καθυστέρηση μερικών ημερών... ;)
      Εντάξει τότε, προφανώς δεν είναι τόσο σημαντικό, απλά το ανέφερα και για μελλοντικές αναβαθμίσεις Android κλπ. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.