Καλησπέρα. Έχω το Xiaomi Redmi Note 8T και έχει την Ευρωπαϊκή ROM. Και θέλω να περάσω την Global Stable την επίσημη. Είναι εφικτό; Αν περάσω την Global, μπορώ ύστερα να κλειδώσω το bootloader;
Εγκατάσταση global rom σε 8Τ με ΕΕΑ
-
-
Χωρίς να ξεκλειδώσεις πρώτα τον Bootloader, είναι αδύνατον να κάνεις FLash μια διαφορετική Fastboot ROM ακόμη και αν αυτή είναι original.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Χωρίς να ξεκλειδώσεις πρώτα τον Bootloader, είναι αδύνατον να κάνεις FLash μια διαφορετική Fastboot ROM ακόμη και αν αυτή είναι original. -
Εκανες τη πρώτη απόπειρα για ξεκλείδωμα και περιμένεις τώρα να περάσει η ώρα;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Εκανες τη πρώτη απόπειρα για ξεκλείδωμα και περιμένεις τώρα να περάσει η ώρα;
Από την ημέρα που το αγόρασα (πριν κανα μήνα), έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα. Πέρασε η βδομάδα (168 ώρες) που ζητούσε. Δηλαδή έχω έγκριση για ξεκλείδωμα. (Είχα ξεκλειδώσει για να περάσω Custom ROM τότε) -
-
Δε μπορείς χωρίς να ξεκλείδωσεις το bootloader. Οπότε out of the box δε γίνεται, μια και είναι κλειδωμένο...
Και αν το ξεκλείδωσεις και του βάλεις την global, γιατί θέλεις να το κλειδώσεις ξανά; Άσε το έτσι... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δε μπορείς χωρίς να ξεκλείδωσεις το bootloader. Οπότε out of the box δε γίνεται, μια και είναι κλειδωμένο...
Και αν το ξεκλείδωσεις και του βάλεις την global, γιατί θέλεις να το κλειδώσεις ξανά; Άσε το έτσι...
OUT OF THE BOX ΕΝΝΟΩ ΌΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ 11.0.11.0.PCXEUXM -
Καλα ντε, μη φωνάζεις...
Δε γνωρίζω. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Καλα ντε, μη φωνάζεις...
Δε γνωρίζω.
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν γράφεις κεφάλαια, φωνάζεις.
Είναι προτεινόμενο να μη κλειδώνουμε, αν έχουμε άλλη rom version επάνω από αυτή που είναι η hardware version του κινητού.
Θα σε ενημερώσει κάποιος που το έχει.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέρασα για αρχή χωρίς να το κλειδώσω, οκ. Το ξανά πέρασα αλλά με την επιλογή Clean All & Lock, ευτυχώς δεν brickαρε, μπήκε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καθώς επίσης, συγνώμμη για τα κεφαλαία. Τα άλλαξα σε πεζά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα