Αντιμετωπζίω το εξής πρόβλημα: Μετά από αλλαγή από Κινέζικη rom στην miui Ελληνικη Stable είχα συνεχόμενες επανεκκινήσεις. Εγραφε μόνο το redmi και έσβηνε. Στο twrp δεν έμπαινε παρα μόνο στο fastboot. τελικά φλάσαρα το orangefox recovery και πέρασα το havoc os. Όλα δούλευαν κανονικά μεχρι που την δευτερη μέρα χρήσης ξαφνικά εκέι που μου ήρθε ενα μηνυμα απο messenger μου έκανε πάλι restart και κόλλησε σε αυτό το συνεχές bootlloop. Κατέβασα το mi flash tool πέρασα ξανά miui ελληνική και to twrp που υπάρχει εδώ αλλα τπτ. Και την κινεζικη πέρασα, το άφησα να αδειάσει η μπαταρία σε σημείο να αναβοσβήνει γρήγορα το notification led. Μόλις παίρνει λιγο ρεύμα απο φόρτιση αρχίζει πάλι τα ίδια. Συνεχόμενα restart με το λογότυπο redmi. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Έχω φτάσει σε απόγνωση. Θα το ανοίξω να του βγάλω και τη μπαταρία αλλα δεν νομίζω να στρώσει. Και με flash ότι twrp και να δοκίμασα με fastboot δεν το φορτώνει. Ή παραμένει για λιγο το λογοτυπο redmi και μετα αρχίζουν οι συνεχομενες επανεκκινήσεις ή απλά δεν φορτώνει καθόλου. Σε κάποια φάση φάνηκε λίγο το λογότυπο του twrp αλλά πάλι έκανε επανεκκινήσεις συνεχόμενες. Και στο fastboot μετά απο πολλα restart το φορτώνει για 5-10 δευτερόλεπτα μετα παλι τα ίδια. Με το Miflash tool κανει λιγο νούμερα αλλά στο τέλος περνάει την ρομ. Μέχρι εκέι όμως γιατι αρχίζουν τα restart παλι
Ξαφνικό πρόβλημα με bootloop. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν ξεκιναει
-
-
Ο/H Godos έγραψε:
Κατέβασα το mi flash tool πέρασα ξανά miui ελληνική και to twrp που υπάρχει εδώ
Miflash χρήση μόνο για official rom.
Εγκατάσταση της εδώ xtrv μέσω twrp.
Πέρασμα twrp σε κατάσταση fastboot όπως περιγράφεται στο αντίστοιχο νήμα.
Τι έχεις κάνει τελικά;
Αν έχεις ξεκλειδωτο bootloader ακόμα, πέρασε μια official china stable fastboot με το miflash χωρίς να κλειδώσεις το bootloader για να καθαρίσει το τηλέφωνο από τα περιττά.
Μετά συνεχίζεις με την xtrv, αν θέλεις, περνώντας twrp κτλ... -
αστο να φορτισει για να εχει μπαταρια και μετα μπες fastboot και βαλε την τελευταια official fastboot με το miflash..Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
έβαλα με το τελευταιο miflash την τελευταια fastboot rom αλλα πάλι κάνει reboot συνέχεια και δεν μπαίνει στο recovery manager. στην αρχη την εβαλα με κλειδωμα. ετρεξα το unlock tool και την ξεκλειδωσε αλλα δεν ξεκινάει.παει να κανει το
-
Περασε σωστά;
Το άφησες ξεκλειδωτο;
Το κλειδωσες;
Με το ζόρι στα βγάζουμε... -
έβγαλε οκ το mi flash tool μετα εκανε επανεκινηση το τηλεφωνο και περιμενε να τελειωσει η εγκατασταση με ενα ποσοστο που βγαζει στην οθονη. εκει στο 2% κανει bootloo παλι. το ειχα κανει εγκατασταση με κλειδωμα. Μετα μπηκα σε fastboot και ετρεξα το Unlock τοο και ξεκλειδωσ το τηλεφωνο. Κολλαει παλι ομως στο 2% το setup της rom
-
-
Ο/H Godos έγραψε:
Θέλω να δω το αποτέλεσμα του flash...
Όχι με κλείδωμα... Αυτό μπορεί να φέρει προβλήματα, αν δε ξέρουμε τι περνάμε...
Δες αν είσαι κλειδωμένος... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0