Διαφήμιση

Λογαριασμός gmail

• Λογαριασμός gmail

Φίλος είχε μια συσκευή σαμσουνγκ και μια σονυ Έρικσον παλια την κ800 αν θυμάμαι και είχε το ίδιο νούμερο και στις δύο άνοιγε η μία έκλεινε η άλλη για να λειτουργούν άλλαξε συσκευή και δεν έκανε αποσύνδεση από το σαμσουνγκ παίζει στο καινούργιο που δεν δέχεται το gmail να φταίει αυτό;;ρωτάω γιατί αν ισχύει να ξαναβάλω την κάρτα στο παλιό και να κάνω αποσύνδεση και μετά εγγραφή στο καινούργιο τον λογαριασμό του εκτός και κάποιος έχει κάποια άλλη εμπειρία και λύση μα μου την πει γιατί αλλιώς πάνε οι επαφές που είναι το μόνο που τον νοιάζει λόγω δουλειάς......... ευχαριστώ εκ των προτέρων.....ΥΓ θα ήταν χρήσιμο ένα factory reset στην καινούργια μήπως κάτι ενοχλήσει πάλι την διαδικασία;
      Ηλίας
    • Δεν νομίζω ότι είναι θέμα αποσύνδεσης από την παλιά συσκευή...αν και το πιο σημαντικό είναι τι μήνυμα λάθους του βγάζει στην νέα συσκευή :/
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα αποσύνδεσης από την παλιά συσκευή...αν και το πιο σημαντικό είναι τι μήνυμα λάθους του βγάζει στην νέα συσκευή :/
      την μια προσπάθεια που ήμουν παρών και είδα του έβγαλε ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός σήμερα μου έδειξε στο παλιό τηλέφωνο το mail στο play store αλλά εγώ έτσι έχω δει χωρίς να φαίνεται το μέιλ το play store όταν αποσυνδέονται πρώτη φορά βλέπω να υπάρχει το μέιλ και να φαίνεται το play store όπως είναι χωρίς ............σαν να έχει κολλήσει .....πατάς και σε βάζει στο σημείο καταχώρησης λογαριασμού αντί να σε στείλει στις εφαρμογές κλπ τι να πω γι'αυτό λέω μήπως δεν έχει κάνει σωστή αποσύνδεση
      Ηλίας
    • Διαφήμιση
    • Δεν παίζει ρόλο, έχω το ίδιο εμαιλ σε 3 συσκευές (και για lay store)...
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Δεν παίζει ρόλο, έχω το ίδιο εμαιλ σε 3 συσκευές (και για lay store)...
      με ίδιο νούμερο τηλεφώνου;γιατί ο φίλος έχει το ίδιο νούμερο και στις δύο ....αν παίζει ρόλο δεν ξέρω..
      Ηλίας
    • το νουμερο τηλεφωνου δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το email.. 2 ανεξαρτητα πραματα ειναι. email λσμο μπορει να εχεις τον ιδιο σε 100 συσκευες. ;)
      κατι αλλο γινεται ή θες να μας εξηγησεις και δε το πιανουμε ισως :)

edit: οταν βαζουμε το email μας σε αλλη συσκευη συνηθως ζηταει εγκριση η google πριν προχωρησει στην ενεργοποιηση του στη νεα συσκευη για λογους ασφαλειας, οτι εισαι εσυ δλδ και δε ειναι καποιος τριτος που προσπαθει να υποκλεψει τα μυνηματα σου. εκει πρεπει να μπεις στο email απο καποια συσκευη που ηδη λειτουργει και να πατησεις εγκριση, αποδοχη ή κατι αναλογο σε μυνημα απο την google.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Τώρα κατάλαβα δεν είχε μαζί την άλλη συσκευή και την στιγμή της διασταύρωσης για έγκριση δεν είχε από που να δώσει οκ εγώ είμαι ......φίλε ευχαριστώ ωειχα πάθει μπλακαουτ τόσες ώρες από το πρωί και δεν έβγαζα άκρη τι γίνεται σας ευχαριστώ όλους.........!!!!!!!!! :thumbsup: :lol:
      Ηλίας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H baxalo έγραψε:

το νουμερο τηλεφωνου δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το email.. 2 ανεξαρτητα πραματα ειναι. email λσμο μπορει να εχεις τον ιδιο σε 100 συσκευες. ;)
      κατι αλλο γινεται ή θες να μας εξηγησεις και δε το πιανουμε ισως :)

edit: οταν βαζουμε το email μας σε αλλη συσκευη συνηθως ζηταει εγκριση η google πριν προχωρησει στην ενεργοποιηση του στη νεα συσκευη για λογους ασφαλειας, οτι εισαι εσυ δλδ και δε ειναι καποιος τριτος που προσπαθει να υποκλεψει τα μυνηματα σου. εκει πρεπει να μπεις στο email απο καποια συσκευη που ηδη λειτουργει και να πατησεις εγκριση, αποδοχη ή κατι αναλογο σε μυνημα απο την google.
      Τελος μόλις έγινε το σεταρισμα και η κατάργηση του παλιού τηλεφώνου ευχαριστώ όλους και τον φίλο @baxaloπου με ξεμπλοκαρισε απλά με αλλαγή του κωδικού στον παλιό παρουσία του καινούργιου πάντα έγινε ταυτοποίηση λογαριασμού συγχρονισμός καινούργιου και αποσύνδεση παλιού όλα δουλεύουν ρολόι......... ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!! :)
      Ηλίας