Διαφήμιση

xiaomi mi 10 eu rom προβλημα με quick charge

• xiaomi mi 10 eu rom προβλημα με quick charge

Καλησπερα σε ολους, νεος στα πειραγματα με αλλες rom. Εχω το Mi 10 και επειδη χρειαζομουν τις 2 Sim, εβαλα eu rom. Αρχικα περασα αυτη: xiaomi.eu_multi_MI10_V12.0.8.0.QJBCNXM_v12-10 και μετα εκανα το update σε 12.2.2. Το προβλημα μου ειναι οτι με τον επισημο φορτιστη, ενω με τη global δουλευε στα 30w, τωρα δεν δειχνει να φορτιζει στα 30w. η ασυρματη φορτιση νομιζω φορτιζει στα 10w. εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα; παιζει να φταιει η rom για το quick charge? ?( ?(

UPDATE: περασα την global india fastboot rom, με miflash, εβγαλε ενα error, αλλα το κινητο δουλευει κανονικα, παρ'ολ'αυτα το quick charge ακομα δεν δουλευει..
  • Δεν σου βγάζει ένδειξη ταχείας φόρτισης ;
    Δοκίμασε και κάποιο άλλο καλώδιο

• δοκιμασα αλλο καλωδιο, αλλο φορτιστη ενσυρματη-ασυρματη. αν θυμαμαι καλα μου το ειχε κανει και με μια απο τις βασεις ασυρματης που το ειχα παρει και με update εστρωσε. παιζει να φταιει η εκδοση.. αν παω προς τα πισω εχει rollback protection ε; και θα χαθουν τα παντα;

UPDATE: περασα την global india fastboot rom, με miflash, εβγαλε ενα error, αλλα το κινητο δουλευει κανονικα, παρ'ολ'αυτα το quick charge ακομα δεν δουλευει..
  • Διαφήμιση