Διαφήμιση

Xiaomi Mi TV Stick - Nova Go

• Xiaomi Mi TV Stick - Nova Go

Καλημέρα σας,

Πήρα το Mi TV Stick.
      Έστειλα το nova go apk στο stick από το κινητό μέσω της εφαρμογής send to TV, όπου και το εγκατέστησα και και το έτρεξα επιτυχώς.
      Ωστόσο έχω δύο θέματα και θα ήθελα την γνώμη σας και τις ιδέες σας.
      1) Τo Nova Go όταν ανοίγει εμφανίζεται κάθετα στην τηλεόραση (σαν να μην έχει auto-rotation) με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να περιηγηθείς στο μενού. Οταν βεβαια καταφέρνω και επιλέγω ένα κανάλι, στο full screen γυρίζει σε οριζόντια θέαση. Καμία ιδέα πώς να το φτιάξω?
      2) Επίσης όταν περιηγούμε στα Apps δε μου εμφανίζει το Nova Go, ίσως επειδή δεν το κατέβασα από το Google Play? Έχω κάνει αποδοχή εγκατάστασης από τρίτους, έτσι εγκατέστησα το apk, αλλά δεν το βλέπω στα apps. Καμιά ιδέα?

Να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους ότι το Nova Go για πλόηγηση sto TV Mi Stick χρειάζεται bluetooth mouse.

Ευχαριστώ
    • Θέλεις την εφαρμογή για ταμπλετ και όχι για κινητό + ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλον launcher για να σου εμφανίσει τις εφαρμογές απο τρίτους (αν και το nova go το έχει στο store μαζί με του ΟΤΕ).
    • Καλησπερα,για να μην ανοιγω νεο θεμα, εκανα εγκατασταση την εφαρμογη για ταμπλετ αλλα δεν μπορω να βαλω τους κωδικους για να συνδεθω,υπαρχει καποιος που το εχει καταφερει;

ΥΓ εβαλα και το ερτφλιξ, ανοιγει κανονικα το μενου, αλλα εαν επιλεξεις κατι για να δεις δεν το ανοιγει.

μπορει καποιος να με βοηθησει;

ευχαριστω εκ των προτερων.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Smell έγραψε:

Καλησπερα,για να μην ανοιγω νεο θεμα, εκανα εγκατασταση την εφαρμογη για ταμπλετ αλλα δεν μπορω να βαλω τους κωδικους για να συνδεθω,υπαρχει καποιος που το εχει καταφερει;

ΥΓ εβαλα και το ερτφλιξ, ανοιγει κανονικα το μενου, αλλα εαν επιλεξεις κατι για να δεις δεν το ανοιγει.

μπορει καποιος να με βοηθησει;

ευχαριστω εκ των προτερων.
      "Η ΕΡΤ δεν αγνοεί ΚΑΘΟΛΟΥ το πρόβλημα!!!
      Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα android tv-boxes αλλά και τις android tvs που προέκυψε από την ενημέρωση του λειτουργικού τους τον Οκτώβριο. Έχει ήδη ανέβει στο Play Store ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής ERTFLIX που αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τα video on demand. Αναμένουμε την Google να δώσει την έγκρισή της, ώστε η εφαρμογή να δημοσιευτεί και να περάσει αυτόματα στα μποξάκια και στις τηλεοράσεις με android-TV.
      Εώς ότου συμβεί αυτό μπορείτε να ακολουθήσετε ένα εναλλακτικό μονοπάτι σύμφωνα με τις κάτωθι οδηγίες:
      Ο σύνδεσμος για να κατεβάσετε τη νέα έκδοση του ERTFLIX (app) για το λειτουργικό Google AndroidTV είναι :
      fil.email/X3BRPAtT
      Download files - Filemail
      Click here to view and download these shared files from Filemail.com
      fil.email
      Όμως, για να εγκαταστήσετε το app θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει πιο πριν έναν file explorer που κατεβάζετε από Google Play Store. Ένας δοκιμασμένος file explorer είναι ο X-plore file manager.
      Η όλη καθυστέρηση στο νέο update οφείλεται στην Google και δεν φέρει καμία ευθύνη η ΕΡΤ.
      Η ΕΡΤ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ακόμη παραπάνω, αλλά δυστυχώς το update περιμένει ακόμα την έγκριση από την Google.
      Αναλυτικά τα βήματα για την εγκατάσταση:
      1. κατεβάζετε και εγκαθιστάτε έναν file manager
      2. κατεβάζετε από το LINK το apk
      3. αντιγράφετε το apk σε USB stick
      4. τρέχετε τον file manager
      5. εντοπίζετε το USB stick
      6. εντοπίζετε το apk και το εκτελείτε
      *Σημαντική Προϋπόθεση: Θα πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή που έχετε ήδη εγκατεστημένη για να εγκαταστήσετε την επόμενη."
    • Καλημέρα, έχει καταφέρει κάποιος να δουλέψει το novago σε mi tv stick? Έχω εγκαταστήσει το apk 3.6.5 και παρόλο που το ανοίγει (σε portrait, δεν έχω βρει κάποιο apk για tablet που να λειτουργεί), όταν βάζω τους κωδικούς μου, μου βγάζει μήνυμα "δεν επιτρεπεται η ληψη προγραμματων απο την τρέχουσα τοποθεσία σας". Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;