Διαφήμιση

Αγορά Νέου Smartphone

• Αγορά Νέου Smartphone

Καλησπέρα Παιδιά!

Θέλω που να ρωτήσω 2-3 πράγματα και νομίζω δεν υπάρχει καταλληλότερο φόρουμ οπότε , αν μπορείτε να με βοηθήσετε με τις εξής ερωτήσεις , θα το εκτιμούσα πολύ.

Σκέφτομαι να αλλάξω επιτέλους τηλέφωνο , καθώς με το Huawei δεν είδα "χαίρι" που λέμε και στο χωριό μου , οπότε σκέφτηκα να γυρίσω στις ρίζες μου , συγκεκριμένα στα Xiaomi. μετά απο αρκετό ψάξιμο νομίζω πως το μοντέλο που μου αρέσει περισσότερο είναι το Mi10 ( οχι το Pro ή το T ). Βέβαια , όπως έψαχνα είδα πως πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα το Mi11 οπότε η πρώτη ερώτηση είναι :

Αξίζει να περιμένω το Mi11 και να μην αγοράσω το Mi10 τώρα ή είναι σχεδόν "ίδιο" τηλέφωνο με μικροδιαφορές , οπότε δεν έχει νοήμα και να περιμένω, αλλά και τα έξτρα χρήματα;

Και τώρα στο δεύτερο μέρος , θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις αγορές γενικά. δηλαδή:

Σε Περίπτωση που το κινητό δεν το αγοράσω από εξωτερικό , αλλά το αγοράσω από κάποιο μαγαζί στο σκρουτζ ή κάποιο πολύκαταστημα ή το MiStore εδώ στην ελλάδα ( της infoquest αν δεν κάνω λάθος )

τι διάφορα έχει αυτό :

α) στην εγγύηση του κινητού
      β) στο λογισμικό που θα φοράει το κινητό
      γ) στο "κλείδωμα" του κινητού/λογισμικού

Αυτά!

Ελπίζω να μην πόσταρα σε λάθος μέρος,

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    • Ο/H stefdaso έγραψε:

Αξίζει να περιμένω το Mi11 και να μην αγοράσω το Mi10 τώρα;
      ποτε δεν αξίζει να περιμένεις, πάντα βγαίνει σε λίγο ένα νέο και καλλίτερο τηλέφωνο...

Την εγγύηση να τη διαβάσεις καλά στα μικρά γράμματα του καταστήματος που αγοράζεις.
      Ο επίσημος διανομέας έχει την ευρωπαϊκή 2ετη εγγύηση.
      Στα άλλα δύο δεν υπάρχουν διάφορες...
    • Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κατάλαβα.

Σε σχέση πάντως με το Mi10 vs Mi11 στην πραγματικότητα , ο μόνος λόγος που θα "περίμενα" είναι γιατι διάβασα πως θα έχει νέο επεξεργαστή κτλπ.

Όχι οτι γνωρίζω απαραίτητα τις διαφορές ή πως θα καταλάβω αισθητά την διαφορά, απλώς είναι και λίγο το μικρόβιο του gadgetάκια θεωρώ.
    • Διαφήμιση