Καλησπέρα, μου εμφανίζει αυτό μετα από εγκατάσταση της stable rom, έχω κάνει κάτι λάθος εγώ; Και δεν συνδέεται στο google account..
Πιστοποίηση play protect
-
-
Ο η πιστοποίηση, άλλο να συνδέεται στο Google Play.
Βάζεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου και δε μπαίνει; -
-
-
Οχι, είχα dev αφαίρεσα το mi account έκανα format data και του πέρασα την τελευταία stable για να το δώσω στη γυναίκα. Και μόλις άνοιξε μου πετάει αυτό το μήνυμα και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Google account.. Του έκανα πάλι format data και εγκατάσταση την τελευταία stable και κατά το σεταρισμα βγάζει αυτό όπως και πριν..
-
και στο .eu που διαβασα, υπαρχει αυτο το προβλημα στο μοντελο σου. με την 12.0.1. και με την 12.0.2 οτι λυθηκε.. δε ξερω τι υπαρχει εδω και τι εχεις περασει.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
-
α καλα.. για πολυ παλιοτερη εκδοση διαβασα. προβλημα τοτε προβλημα και τωρα?
αν θες δοκιμασε με root. και μετα Pass safetynetΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
2 φορές του έκανα format data και συνεχίζει το ίδιο.. Θα του βάλω την dev πάλι γιατί δεν έχω χρόνο τώρα να ασχοληθώ με root. Θα το κάνω μέσα στις γιορτές που δεν θα χρειάζεται το τηλέφωνο, εκτός αν βρεθεί λύση με το play protect στην stable. Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη για τον χρόνο σου!
Edit: Όλα καλά με την τελευταία dev. Κάτι παίζει με την stable rom..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0