Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S, emulation και steam link

• Xiaomi Mi Box S, emulation και steam link

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tv box για να κάνω emulation διάφορα games (κυρίως psx), να παίζω παιχνίδια μέσω του steam link καθώς και να παίζω με το ps4 μέσω της εφαρμογής remote play. Έτσι λοιπόν έπεσε το μάτι μου στο
      Xiaomi Mi Box S το οποίο είναι σε αρκετά δελεαστική τιμή. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι μπορεί να κάνει emulate αρκετά καλά διάφορες κονσόλες, ακόμα και το psp (σε αρκετούς τίτλους τουλάχιστον). Απ'ότι είδα όλες οι εφαρμογές που ανέφερα υπάρχουν στο store, άρα η εγκατάστασή τους δεν θα είναι κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Το θέμα μου όμως είναι με το steam link και τις επιδόσεις του.

Όλες οι συνδέσεις είναι με καλώδιο και η σύνδεση modem - mi box θα είναι με wifi 5GHz

Η απορία μου είναι η εξής: Έχει μήπως κανένας κάποια σχετική εμπειρία με το steam link στο Mi Box S? Ιδανικά θέλω να μπορώ να παίζω τα παιχνίδια του Pc σε 1080p, πράγμα που έκανα με το παλιό μου steam link. Επίσης σκέφτομαι να συνδέσω μέσω bluetooth το χειριστήριο του ps4 που έχω. Σχετικά με την επίδοση του steam link είδα εδώ ένα θέμα στο οποίο έλεγε ότι θα τρέχει αρκετά καλά, είδα όμως και στο reddit διάφορους τύπους που λέγανε ότι στην συσκευή τρέχει πολύ άσχημα, με freezes κτλ. Γι'αυτό θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το έχει δει απο πρώτο χέρι και με καλές συνθήκες σύνδεσης.

Αν δεν κάνει το mi box s, υπάρχει μήπως κάποια άλλη εναλλακτική;