Καλησπέρα σας. Θέλω να διαγράψω αρχεία από την κάρτα μνήμης. Μπαίνω από την διαχείριση αρχείων, επιλέγω την κάρτα μνήμης βρίσκω το αρχείο που θέλω να σβήσω και μου ζητάει άδεια πρόσβασης στην κάρτα μνήμης. Πατάω αποδοχή, αλλά δεν με αφήνει να σβήσω το αρχείο. Μου ζητάει ξανά και ξανά άδεια πρόσβασης. Τι μπορώ να κάνω;
Πρόβλημα με την κάρτα μνήμης
-
-
Καλησπερα!
Δοκιμασε μια και με καποια αλλη εφαρμογη.. πχ [APP][2.0+] MiXplorer v6.x Released (fully-featured file manager) | XDA Developers Forums υπαρχει κ στο playstore νομιζω.. αυτο χρησιμοποιώ εγω ειναι τελεια ειδικα αν εχεις ροοτ κλπ...
Επισης φρόντισε να δωσεις πληρη δικαιώματα στην εφαρμογη απο ρυθμίσεις/εφαρμογές/δικαιώματα κ επέλεξε μετα την εφαρμογή και δώσε σε ολα δικαιώματα.
Μπορεις να διαγραψεις και απο τον υπολογιστη το αρχειο εαν ειναι τοσο ενοχλητικο (προφανως συνδέοντας το κινητο ειτε με το shareme μεσω wifi ειτε με καλωδιο..
Αλλα αρχεια τα διαγραφει κ μονο στο συγκεκριμενο υπαρχει θεμα? εαν ναι τοτε μηπως το αρχειο αυτο χρησιμοποιείτε η ξαναδημιουργείται απο καποια εφαρμογη κλπ κ δεν μπορεις να το διαγράψεις γιαυτον τν λογο
-
- Πέρασα σήμερα κάποια βίντεο από τον υπολογιστή στο κινητό. Και από το μεσημέρι που τα είδα τα βίντεο προσπαθώ να τα σβήσω και δεν με αφήνει ούτε αυτό ούτε τίποτα άλλο να σβήσω από την κάρτα μνήμης
- Πέρασα σήμερα κάποια βίντεο από τον υπολογιστή στο κινητό. Και από το μεσημέρι που τα είδα τα βίντεο προσπαθώ να τα σβήσω και δεν με αφήνει ούτε αυτό ούτε τίποτα άλλο να σβήσω από την κάρτα μνήμης
-
Και πάλι τα ίδια δεν με αφήνει να το σβήσω
-
Τι rom version έχεις επάνω;
Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο.
Είσαι με ξεκλείδωτο bootloader; -
Δεν του έχω πειράξει τίποτα. Όπως το αγόρασα έτσι το άφησα.
-
-
Θα το δοκιμάσω να δω τι θα κάνει, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που κολλάει. Σκεφτόμουν μην ήταν η κάρτα μνήμης εάν έχει πρόβλημα. Διότι τόσο καιρό ποτέ δεν είχα θέμα τα έσβηνα κανονικά
-
Το συνδεσα στον υπολογιστή και μου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η διαγραφή είτε επειδή το τηλέφωνο δεν λειτουργεί είτε έχει αποσυνδεθεί
-
-
Θα το δοκιμάσω σίγουρα
-
Ούτε αυτό γίνεται. Πάω στις ρυθμίσεις, κάνω διαμόρφωση δεν κάνει τίποτα εννοώ δεν σβήνει τίποτα

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0