Root στην stable rom
-
-
Για να κάνουμε root μετά το update της stable 5 σε 13 υπάρχει μόνο αυτός ο τρόπος; How to install TWRP and ROOT your RedMi/Hongmi/Redrice - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community - Mobile ή ξέρει κάποιος κάτι πιο εύκολο γιατί το framaroot δεν δουλεύει πια..
Send from my Xiaomi °Red Rice° -
αν δουλεύει ποιο είναι το πρόβλημα ;
αυτό λογικά ενεργοποιεί το ενσωματωμένο Permission manager (και ροοτ)
εγώ τον προτιμώ αυτόν τον τρόπο από ένα έξτρα app σαν το framaroot (ή πολλά σαν το vroot) -
Απλά δεν θέλω να αλλάζω πολλά.. Όπως το recovery.. Μην παρουσιάσει αλλά προβλήματα..
Send from my Xiaomi °Red Rice° -
-
-
-
Ο/H cy67 έγραψε:
τι ακριβώς έκανες και έχασες τα apps;
για το root έπρεπε να το ξέρεις ότι θα χαθεί.
Τα πράγματα είναι απλά ή ακολουθείς το λίνκ που έβαλε πάνω ο φίλος (λάθος γιατί το έβαλε από κινητό και εδώ σου βγάζει άλλη σελίδα, πρέπει να σβήσεις το mobile κομμάτι στο url) στο οποίο ουσιαστικά απλά φλασάρεις 2 πράγματα, το twrp (αν δε το έχεις ήδη) και το ροοτ
ή βάζεις μια custom rom που έχει ήδη root (π.χ. Ultimate) για να γλυτώσεις από τον κόπο
υ.γ. αν βάλεις ultimate και Update να βγει πάλι θα έχεις root
υ.γ. μήπως είχες πειράξει πράγματα με link2sd κλπ κλπ για τα apps για αυτό δε τα βλέπεις τώρα ; -
Nai πέρασα κάποια APPS στη SD Kai μάλλον αυτά δεν φαίνονται. Το θέμα με το να έχω root στο red Rise μπορώ να μεταφέρω APPS στη κάρτα αλλά δεν μπορώ να κάνω backup του τηλεφώνου.δεν ξέρω ποιο από τα δυο να προτιμήσεων.
Τι εινα η custom rom που έχει ήδη root (π.χ. Ultimate) ? έχει ελληνικά και το play store? αν ναι ποια προτείνεις φιλε ? -
Τώρα που το σκέφτομαι θέλω να ξεκαθαρίσω, αν το μήνυμα μου φαίνεται επιθετικό, οτι δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Ούτε κατηγορώ ούτε μέμφομαι κανένα. Άλλωστε για τηλέφωνα μιλάμε, τη πλάκα μας κάνουμε και το χόμπι μας απολαμβάνουμε.
-
custom rom εννοώ γενικά οποιαδήποτε rom εκτός της αυθεντικής (αυτής που έχεις)
η ultimate είναι μία τέτοια , που περιλαμβάνει ροοτ / διάφορα άλλα tweaks και επίσης επιλογή για αποθήκευση στην sd οπότε γλυτώνεις (ίσως βέβαια υπάρχουν άλλα bugs/θέματα σε σχέση με την αυθεντική) κόπο από root κ.α.
η ultimate
[HONGMI/REDMI][Finally] TWRP 2.5 and Ultimate MIUI - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community
δεν στηρίζεται βέβαια στην αυθεντική αλλά δεν έχω κάποιο περίεργο θέμα μέχρι στιγμής προσωπικά -
Δηλαδή φίλε κατεβάζω το WCDMA: HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip και το βάζω στο file downloaded-room και κανω εγκατασταση?
ρωτω γιατι διαβαζω "can be installed with STOCK or CWM recovery" και δεν ξέρω τι να κανω. θα κάνω και αντίγραφα να υπαρχουν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα