Καλησπέρα στην κοινότητα... Το τηλέφωνο ξαφνικά άρχισε να μην δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα και τελικά έκλεισε μόνο του και δεν ανοίγει ούτε φορτίζει. Είναι εκτός εγγύησης και δεν έχει γίνει unlock το bootloader. Έχει την ρομ του καταστήματος (αγορασμένο απο Ελλάδα). Στον υπολογιστή αναγνωρίζεται ως Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM10). Με volume - κλπ δεν αποκρίνεται. Τι βήματα μπορώ να ακολουθήσω αν σώζεται το κινητό.
Brick σε mi9 se
-
-
Πώς και έφτασες εκεί;
Χτυπήματα;
Νερό;
Υγρασία;
Με πατημένα για 10-15 δευτερόλεπτα το power και volume - μπαίνει σε fastboot;
Με το volume + όμοια μπαίνει σε recovery;
Με το miflash pro δοκίμασες;
Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom -
Είναι της κοπέλας μου. όχι δεν έχει πάρει υγρασία ή τιποτα άλλο. Πριν κάποιους μήνες είχε θέμα η οθόνη, δεν έπιανε καλά το touch αλλα μετα απο λίγο καιρό έφτιαξε μόνο του. Ανεξήγητο. Απότι μου είπε τα έκανε τα βήματα με το volume up and down αλλα δεν αποκρίθηκε. Θα την πω να δοκιμάσει το miflash pro και αν δεν τα καταφέρει θα το προσπαθήσω εγώ αύριο που θα το πιάσω στα χέρια μου. Το είχα πάθει κι εγώ στο Mi5 μου πριν 4 χρόνια και με την βοήθεια των παιδιών απο εδώ κατάφερα να το ξανανοίξω.
-
Δοκίμασε σε recovery με το pro. Δε θα λειτουργήσει με τη καμία σε fastboot με κλειδωμένο bootloader...
-
λοιπόν πάτησε τα volume ξανά και μπήκε σε fastboot. Δείχνει το εικονίδιο
-
Είσαι κλειδωμένος. Δε βοηθάει. Τουλάχιστον ανταποκρίνεται.
Σε recovery μπαίνει; Μπορεί να κάνει εκεί επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, χάνοντας βέβαια πραγματάκια αλλά πιθανόν να ανοίξει μετά... -
αν μπει σε recovery ή με το miflash pro και πάλι δεν θα χάσει τα αρχεία;
edit: τώρα είδα στο άλλο θέμα με το Miflash ότι γίνεται εγκατάσταση ρομ χωρίς διαγραφη δεδομένων. Αν ισχύει βέβαια στην δικιά μας περίπτωση
edit 2: μπηκε σε recovery.. έχει reboot, wipe data και connect with MIAssistant -
Το κινητό εν τέλει άνοιξε.. μπήκαμε σε recovery και άνοιξε κανονικά. Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε και έγινε αυτό. Σε ευχαριστώ @amavroudis για την βοήθεια
-
Να το θυμάσαι, με επανεκκίνηση σε recovery πολλές φορές ξεκολλάει...
-
Έγινε φίλε, σε ευχαριστώ και πάλι
-
Καλού - κακού, δεν κρατάτε αντίγραφα και να πάτε για ξεκλείδωμα bootloader, ειδικά αφού είναι και εκτός εγγύησης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0