Διαφήμιση

αγορα tablet θελω την γνωμη σας.................

• αγορα tablet θελω την γνωμη σας.................

γεια σε ολους σας!ελπιζω να ειστε και να περνατε ολοι καλα!
      ειμαι ο αντωνης και εβλεπα διαφορα ταμπλετ στην σελιδα merimobiles.com<<<<<<<<<ε που αλλου.............
      τελικα λεω να παρω αυτο Onda V712 Quad Core 16GB 7 inch IPS 1280×800 Android 4.1 HDMI Dual Camera

Onda V712 16GB 1.5GHz Dual Core 7 inch IPS 1280×800 Android 4.0.4 HDMI Dual Camera

Quad-core+2GB DDR3 Ram+Resolution: 1280*800 τιμη 79,70ευρω :D

με χαλαει που δεν εχει ελληνικα!θα μπορουσα να βαλω εγω???????

α και κατι αλλο παταω να μπει στο καλαθι και δεν το βαζει μου βγαζει loading kai σταματαει.............. X(
    • Για tablet δεν ξέρω να σου προτείνω, αλλά για ότι πρόβλημα-απορία έχεις, μίλησε με το live chat τους, βοηθούν πολύ και έχουν και μπόλικη υπομονή, όπως αποδείχθηκε από πρόσφατη εμπειρία μαζί τους :p

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα σας ,
      για να μην ανοίγονται άσκοπα πολλά Thread με το ίδιο θέμα είπα να γράψω και εγώ εδώ .
      Πρόσφατα έσπασε το tablet μου και ψάχνω καινούριο .
      Η χρήση θα είναι μάλλον σχετικά ελαφριά , Browsing , e book reader , κάνα βιντεάκι και μάλλον σπάνια κάνα παιχνίδι . Θέλω να έχει λοιπόν καλή ευανάγνωστη οθόνη να την παλεύει και σε εξωτερικούς χώρους ( ήλιος κλπ ) και το wifi να είναι σταθερό και με καλή εμβέλεια μιας και όταν καπνίζω βγαίνω στο μπαλκόνι . Μέγεθος 8ρι ελάχιστο 10ρι ακόμα καλύτερα . Προυπόθεση επίσης να παίρνει sd και να είναι android .
      Δεν έχω πρόβλημα καινούριο ή μεταχειρισμένο ή για αγορά από έξω . Budget περίπου στα 100 Ευρώ ίσως για κάτι εξαιρετικό να ανέβαινα λίγο ακόμα .
      Βασικά αν το mi pad ( 16gb ) είχε είσοδο για sd θα έκανα σίγουρα την υπέρβαση αλλά μέ βολεύει πολύ η κάρτα καθώς έχω ήδη έτοιμες κάρτες με τις μουσικές και τα βιβλία μου και έχω ελάχιστο χρόνο για να βάζω βγάζω το tablet πάνω στο pc και να κάνω upload .

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ,

Παναγιώτης .