Διαφήμιση

κολλησε στο boot logo μετα απο update και ειναι κλειδωμενο sos

• κολλησε στο boot logo μετα απο update και ειναι κλειδωμενο sos

εκανα update προ χτες ολα καλα στα ξαφνικα το κινητο σημερα εμεινε κολλημενο στο boot logo και σαν ασχετος εγω εκανα wipe αλλα παλι το ιδιο μετα απο reboot.... ακολουθησα τα βηματα εδω μεσα και το κινητο ειδα οτι ειναι κλειδωμενο......και δεν μπορω πλεον να το ενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις διωτι τo κινητο δεν ανοιγει...τι πρεπει να κανω (δεν ειμαι εντελως ασχετος με το αντικειμενο απλα ειναι το πρωτο μου xiaomi)
      Images
      • Χωρίς τίτλο.png

50,3 kB, 1.103×264, viewed 235 times
      • Χωρίς τίτλο1.png

10,34 kB, 1.052×113, viewed 95 times
    • Πες μας λιγο τι ρομ φορουσε το κινητο κ τι ακριβως ηθελες να κανεις?? Ξεκλειδωσες κ περασες την global? Δεν επρεπε να κλειδωσεις μετα μεσω mi flash αλλα μεσω adb. Να δεις οτι ανοίγει το κινητο μετα το flash κ μετα κλειδωνεις ανετα.
      Mi 11 pro
    • Δεν προσπάθησα να κάνω τίποτα δεν το έχω πειράξει το κινητό ούτε κλείδωςα κάτι ουτε ξεκλείδωσαν ξαφνικά μετά το update μου έμεινε κολλημένο και πάτησα αυτά που γράφεται εδώ μέσα για να δω αν είναι κλειδωμένο για να το κάνω fast boot και είναι κλειδωμένο....το κινητό δεν το πείραξα όταν το αγόρασα ούτε developers mode ούτε debugging είχα κάνει κτλ
    • Διαφήμιση
    • Οποτε σου ηρθε αναβαθμιση, την εκανες κ σου κολλησε στο logo.... Πατα παρατεταμενα το κουμπι να κλεισει κ το volume up. Μπαινεις recovery, επιλεγεις wipe data, θα στα σβησει ολα αλλα λογικα θα ανοιξει.
      Mi 11 pro
    • Το πας πισω στο μαγαζι που το πηρες. Εχει εγγυηση οποτε θα στο φτιαξουν ή θα σου δωσουν νεο. Καινουριο κινητο μην ασχοληθεις παραπανω.
      Mi 11 pro