Γεια χαρα ρε παιδες.κοιταχτε...πριν 3-4 χρονια,κλειδωνα κοντα στα 20...ειχα αποσυνδεσεις...το κατεβασανε στα 17...πριν λιγο πηρα τηλ,γιατι κολλουσε απιστευτα.το κατεβασανε κιαλλο,για τεστ κανα 10ημερο...πηγα στα 12 κλειδωμα...τι διαολο γινεται?ρουτερ εχω αυτα που δινουνε απο 4νετ.να παρω ενα αλλα καλουτσικο και να τους πω να βγαλουνε ολα τα φιλτρα?
Φιλτρα ταχυτητας?
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
γιατι κολλουσε απιστευτα
-
Γεια σου Ανεστη!!!αυτοςμε ειπε τοκατεβασε μεχρινα στρωσει η γραμμη κανα 10ημερο και να παρω ξανα να το επαναφερουν...φανταζομαι ενα ρουτερ θα εκανε δουλεια?ενα zte 108L ?εχω που με ειχανε δωσει..
-
Μπα...δεν νομίζω, έχω δοκιμάσει 2-3 συνολικά και με όλα είχα τα ίδια θέματα = πρόβλημα γραμμής....
-
Γεια σου Ανεστη..χθες καταφερα και κλειδωσα στα 18+... αλλαξα snr..στα 19+ ηταν ασταθες.το παρακολουθω τωρα...αλλα λεω να παω σε κανα αλλο ρουτερ-μοντεμ αλλα δε ξερω πως να το ψαξω αν υποστηριζει ...κατι φτηνο δηλαδη..μαξ κανα 30ρι+
-
Πριν την vdsl κλείδωνα στα 13-14 σταθερά για μήνες με την ίδια IP (με ένοιαζε περισσότερο να μην πέφτει παρά η ταχύτητα
)
ΑΝ και γνώμη μου, η 50άρα vdsl πλέον είναι απαραίτητη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0