Καλημέρα/καλησπέρα,
έχω εδώ κ ενάμιση χρόνο έχω το redmi note 7 pro.
Tο δουλεύω με την κινέζικη rom (στ αγγλικά) ενώ βρήκα κ τρόπο να εγκαταστήσω το play store.
Στην ουσία δλδ, έχω σχεδόν όλες τις εφαρμογές κατεβασμένες/ενημερωμένες απ το play store
κ μόνο κάποιες ελάχιστες (του συστήματος) από το Getapps της Mi.
Αν κ λίγο περίπλοκα, μέχρι εδώ πήγαιναν όλα καλά.
Στο προβλημά μου τώρα:
εδώ και κάποιες βδομάδες (αρχές Ιουνίου) μούρθε ειδοποίηση για update του miui απο 12 σε 12.5,
το οποίο κ έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, μιας κ ποτέ ώς τώρα δεν είχα κάποια προβλήματα μ αυτό.
Αποτέλεσμα: έχασα από τότε έχασα την πρόσβαση τόσο στο play store της Google, όσο κ σε άλλα
google services (play games, maps, drive, gboard, earth κ.α.).
Ψάχνοντας, βρήκα την αιτία ("πόλεμος" ανάμεσα σε Κίνα κ Google)
κ σαν μόνη(;) λύση κάποια custom rom (μιας κ global rom δεν υπάρχει απ όσο ξέρω, γι αυτή τη συσκευή).
Αυτά που θέλω να ρωτήσω σαν άσχετος που είμαι:
1. Πως μπορω να κάνω backup (επαφές, εφαρμογές, data, τα πάντα όλα) χωρίς play store;
2. Είναι η custom rom μονόδρομος ή υπάρχουν κ άλλες λύσεις;
3. Υπάρχει πχ δυνατότητα downgrade ξανά στο 12; κ αν ναι, πως;
4. Τι πρόκειται να χάσω απο δυνατότητες/εφαρμογές σε σχέση με αυτά που έχω, αν βάλω μια custom rom;
5. Που μπορώ να βρω step by step οδηγό για να βάλω μια custom rom; πχ την δική σας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για κάθε βοήθεια/συμβουλή...
έχω εδώ κ ενάμιση χρόνο έχω το redmi note 7 pro.
Tο δουλεύω με την κινέζικη rom (στ αγγλικά) ενώ βρήκα κ τρόπο να εγκαταστήσω το play store.
Στην ουσία δλδ, έχω σχεδόν όλες τις εφαρμογές κατεβασμένες/ενημερωμένες απ το play store
κ μόνο κάποιες ελάχιστες (του συστήματος) από το Getapps της Mi.
Αν κ λίγο περίπλοκα, μέχρι εδώ πήγαιναν όλα καλά.
Στο προβλημά μου τώρα:
εδώ και κάποιες βδομάδες (αρχές Ιουνίου) μούρθε ειδοποίηση για update του miui απο 12 σε 12.5,
το οποίο κ έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, μιας κ ποτέ ώς τώρα δεν είχα κάποια προβλήματα μ αυτό.
Αποτέλεσμα: έχασα από τότε έχασα την πρόσβαση τόσο στο play store της Google, όσο κ σε άλλα
google services (play games, maps, drive, gboard, earth κ.α.).
Ψάχνοντας, βρήκα την αιτία ("πόλεμος" ανάμεσα σε Κίνα κ Google)
κ σαν μόνη(;) λύση κάποια custom rom (μιας κ global rom δεν υπάρχει απ όσο ξέρω, γι αυτή τη συσκευή).
Αυτά που θέλω να ρωτήσω σαν άσχετος που είμαι:
1. Πως μπορω να κάνω backup (επαφές, εφαρμογές, data, τα πάντα όλα) χωρίς play store;
2. Είναι η custom rom μονόδρομος ή υπάρχουν κ άλλες λύσεις;
3. Υπάρχει πχ δυνατότητα downgrade ξανά στο 12; κ αν ναι, πως;
4. Τι πρόκειται να χάσω απο δυνατότητες/εφαρμογές σε σχέση με αυτά που έχω, αν βάλω μια custom rom;
5. Που μπορώ να βρω step by step οδηγό για να βάλω μια custom rom; πχ την δική σας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για κάθε βοήθεια/συμβουλή...