Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση και συγγνώμη αν ακουστεί χαζή, αλλά δεν το ξέρω καθόλου. Σκέφτομαι να αγοράσω το Mi11i. Στα διάφορα site το βρίσκω είτε ως mi11i MZB08BO είτε Mi11i M2012K11G. Ο κωδικός αυτός παίζει κάποιο ρόλο, Σημαίνει κάτι ως προς τη global rom του τηλεφώνου ή απλά είναι part numbers που δεν κάνουν καμία διαφορά ως προς τη rom; Ευχαριστώ.
Mi11i αγορά
-
-
Αμφιβάλω εάν γνωρίζει κάποιο από τα καταστήματα τι ακριβώς σημαίνει αυτή η κωδική ονομασία.
Από ποιο κατάστημα θέλεις να το πάρεις ?
Αυτοί κωδικοί αριθμοί πολλές φορές αναφέρονται στα Regions (χώρες) στις οποίες έχουν κυκλοφορήσει οι συσκευές, και ίσως υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις Μπάντες συχνοτήτων που καλύπτουν, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. -
Αυτό είναι που φοβάμαι κι εγώ. Από πού θα προέρχεται. Κάποια καταστήματα έχουν τη μία version και κάποια την άλλη. Άντε να διαλέξεις τώρα...
-
Ο/H diben έγραψε:
Αυτό είναι που φοβάμαι κι εγώ. Από πού θα προέρχεται. Κάποια καταστήματα έχουν τη μία version και κάποια την άλλη. Άντε να διαλέξεις τώρα...
Είναι άγνωστο πως καταλήγουν στα χέρια τους, αφού αυτές οι συσκευές "απαγορεύεται" από την Xiaomi να βγουν στην λιανική, και δεν ξέρει κανείς αν έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στις συχνότητες που υποστηρίζουν ή άλλες αλλαγές στις προδιαγραφές τους.
Το καλύτερο είναι να αγοράζεις πάντα από γνωστά μαγαζιά με καλές αξιολογήσεις ή από τα γνωστά μεγάλα κινεζομάγαζα, και πάντα μόνο με PayPal, ώστε εάν σου γίνει μία στραβή να μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματά σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0