Διαφήμιση

Μηδενικό σήμα της μιας SIM σε PocoF3

• Μηδενικό σήμα της μιας SIM σε PocoF3

Γεια σε όλους/όλες!
      Έχω το POCO F3 περιπου 6 μήνες, χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάποια στιγμή εγκατέστησα την MIUI 12.5.3 και πάλι μετά δεν είχα θέμα. Προ μηνός περίπου (αρκετό καιρό μετά την 12.5.3) διαπίστωσα ότι το σήμα της μιας από τις δύο SIM είναι συχνά μηδενικό. Έχω στη θέση 1 cosmote 5G και στη θέση 2 vodafone χωρίς δεδομενα. Συνηθως αυτό συμβαίνει στη θέση 2, αλλά πολλές φορές συμβαίνει και στην 1, καθώς και κατά τη διάρκεια της κλήσης, δηλαδή διακόπτεται η συνομιλία. Έχω αλλάξει τη θέση τους και πάλι τα ίδια, η vodafone συνήθως αλλά και η cosmote ειχε μηδενικό σήμα. Δοκίμασα με άλλη vodafone σε συνδυασμό με την αρχική cosmote, χωρίς βελτίωση.
      Ρώτησα έναν φίλο τεχνικό και μου είπε ότι πιθανόν να ειναι θέμα μεταξύ των δύο καρτών και ισως να λυθεί με αναβάθμιση MIUI. Δυστυχώς, παρότι πριν 3 ημέρες έκανα αναβάθμιση, το πρόβλημα δεν λύθηκε. Σήμερα δοκιμάζω, εδώ και λίγες ώρες, δύο cosmote και βλέπω ότι υπάρχει σήμα, όμως δεν μπορώ να το παρακολουθήσω περισσότερο διάστημα, καθότι η 2η κάρτα cosmote πρέπει να επιστραφεί.
      Έχει κάποιος ανάλογο πρόβλημα και πώς το έχει αντιμετωπίσει; Είναι όντως θέμα κακής "συνεργασίας" των δύο διαφορετικών sim για το συγκεκριμένο MIUI?
      Σας ευχαριστώ