RED RICE (προγραμματάκια)
-
-
Ο/H Shadow έγραψε:
Ναι με την μαμά εφαρμογή. Έκδοση την ελληνική που παλεύουν τα παιδιά να φτιάξουν. Όταν είναι να το στείλεις επιλέγεις σιμ 1 ή 2.
Τα παιδια μετάφραση την 13 κανουν αν έχω καταλαβει καλα...εχουν ξεκινησει και δικια τους;γιατι ειχαν πει οτι θα αργήσουν λιγο για την δικια τους..
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας TapatalkMi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Ο/H Shadow έγραψε:
160 χαρακτήρες
Δηλαδή αυτό συμαινει οτι δεν μπορουμε με κανενα τρόπο ειτε με τη μαμα εφαρμογή είτε με καποιο προγραμματακι να στείλουμε μήνυμα με 161 χαρακτηρες και πάνω;
-
όχι πάνω απο 160 είναι σαν να στέλνεις 2 μνμ αλλά ο άλλος το πέρνει σαν 1.
-
-
Έφτασε η θήκη πού είχα παραθέσει πιο πάνω... πολύ καλή ποιότητα δεν χοντραίνει το κινητό και είναι βολική στο κράτημα όταν μιλάω. αντικαθιστά το πισω καπάκι του τηλεφώνου. Για όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιεισουν screen protector πιστεύω ειναι καλη φαση..
οριστε και φωτο(τις εχω κανει resize γιατι ηταν ποιο μεγαλες μπορει σε ποιοτητα να μην ειναι καλες αλλα τουλαχιστον να παρετε μια ιδεα)
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας TapatalkMi8 6/128 eu Black xiaomi.eu devΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην shinig ().
-
-
το apk για τα sms είναι απλά είναι πειραγμένο για να τα στέλνει κεφαλαία και χωρίς τόνους (οπότε στέλνει 140-160 χαρακτήρες αντί για 70κάτι)
-
-
Ότι την αφήνεις ελεύθερα να κάνει περίπατο στο σύστημά σου χωρίς να σε ξαναρωτά για την άδειά σου πρώτα αφού την εμπιστεύεσαι (trust).
Να διαβάζει τις επαφές σου - να στέλνει μηνυματα - να διαγράφει αρχεία κτλ κτλ..... -
μαλιστα...και αν της εχω κοψει στα permissions να πηγαινει στα μυνηματα και γενικα να κανει περιπατο οπου θελω εγω?
σε ευχαριστω!Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0