Καλησπέρα.
Στο τηλέφωνο του γιου μου (redmi note 8T) μετά απο update που εγινε πρίν απο 1 μήνα περίπου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα.
Σβήνει το κινητό 2-3 λεπτά μετα το άνοιγμα του.
Αυτο επαναλαμβάνεται συνέχεια.
Προσπάθησα να κάνω επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλα δεν προλαβαίνω χρονικά.
Έτσι αποφάσισα να το πάω σε τεχνικό για να κανει format.
Εδώ θα πρεπει να διευκρινήσω ότι δεν ξερω παρά ελάχιστα πράγματα σε σχέση με κινητά (ειδικά android).
Το format εγινε, το πήρα πίσω, ολα καλά, μέχρι που συνδέθηκε με τον λογαριασμό του.
Μόλις συνδέθηκε, το πρόβλημα ξεκίνησε πάλι.
Ανοίγει η συσκευή, κρατάει ανοιχτή 2-3-4 λεπτα και κλείνει.
Το ξαναπάω στον τεχνικό, του εξηγώ το πρόβλημα πάλι, το αφήνω.
Σήμερα το πήρα μετα απο 2 εβδομάδες (το κρατούσε δήθεν να δει ότι δουλεύει καλα), μόλις συνδέετε στο λογαριασμό του ξανα τα ίδια.
Έχετε καμμία ιδέα; ή πάω για καινούργιο κινητό;
Βέβαια θα ειναι φαντάζομαι δύσκολο για μένα χωρίς ίσως κάποιο οδηγό, αλλα τουλάχιστον να εχω βγάλει μια άκρη...
Ευχαριστώ πολύ
Στο τηλέφωνο του γιου μου (redmi note 8T) μετά απο update που εγινε πρίν απο 1 μήνα περίπου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα.
Σβήνει το κινητό 2-3 λεπτά μετα το άνοιγμα του.
Αυτο επαναλαμβάνεται συνέχεια.
Προσπάθησα να κάνω επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλα δεν προλαβαίνω χρονικά.
Έτσι αποφάσισα να το πάω σε τεχνικό για να κανει format.
Εδώ θα πρεπει να διευκρινήσω ότι δεν ξερω παρά ελάχιστα πράγματα σε σχέση με κινητά (ειδικά android).
Το format εγινε, το πήρα πίσω, ολα καλά, μέχρι που συνδέθηκε με τον λογαριασμό του.
Μόλις συνδέθηκε, το πρόβλημα ξεκίνησε πάλι.
Ανοίγει η συσκευή, κρατάει ανοιχτή 2-3-4 λεπτα και κλείνει.
Το ξαναπάω στον τεχνικό, του εξηγώ το πρόβλημα πάλι, το αφήνω.
Σήμερα το πήρα μετα απο 2 εβδομάδες (το κρατούσε δήθεν να δει ότι δουλεύει καλα), μόλις συνδέετε στο λογαριασμό του ξανα τα ίδια.
Έχετε καμμία ιδέα; ή πάω για καινούργιο κινητό;
Βέβαια θα ειναι φαντάζομαι δύσκολο για μένα χωρίς ίσως κάποιο οδηγό, αλλα τουλάχιστον να εχω βγάλει μια άκρη...
Ευχαριστώ πολύ