Διαφήμιση

Πρόβλημα με μηνύματα συστήματος

• Πρόβλημα με μηνύματα συστήματος

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος του Mi10t . Πολύ καλό για τα δικά μου δεδομένα. Μετά όμως την πρώτη αναβάθμιση αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Φριζαρουν τα μηνύματα συστήματος. Πχ βγαίνω από ένα παιχνίδι? Θα μείνει κολλημένο στην οθόνη το μήνυμα πάτα ξανά για έξοδο. Και αυτό για αρκετά δευτερόλεπτα. Αν σβήσω πχ 10 φωτογραφίες. Θα μου τα εμφανίσει 10 φορές με το κόλλημα αυτό να ξεπερνάει το λεπτό

Η συσκευή δουλεύει κανονικά απλά το μήνυμα δεν σβήνει και όταν σβήσει εμφανίζεται το επόμενο με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δω τι γράφει σε εκείνο το σημείο.

Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει? Από τότε που μου το πρωτοεμφανησε έχω κάνει πολλά updates αλλά το σφάλμα αυτό παραμένει.
    Images
    • Screenshot_2022-01-13-21-23-53-764_com.miui.home.jpg

490,12 kB, 1.080×2.400, viewed 386 times
  • Κάποια επαναφορά ρυθμίσεων έκανες μετά τα πολλά updates??

• Μετά από σχεδόν ένα χρόνο με αυτό το πρόβλημα είπα να δοκιμάσω διάφορα. Στην αρχή πήρα back up και επαναφορά συστήματος. Για τα πρώτα λεπτά όλα πήγαν περίφημα! Είπα ότι επιτέλους όλα λύθηκαν! Μετά και αφού μπήκαν και οι εφαρμογές το λάθος εμφανίστηκε και πάλι. Σκέφτηκα λοιπόν ότι δεν έχει να κάνει με το update του Miui αλλά με κάποια εφαρμογή. Το λειτουργικό πάντα ξεκινούσε με την τελευταία έκδοση.

Αποφασησα λοιπόν ότι θα το χειριστώ το θέμα σαν να είναι νεαυ συσκευή. Αυτό έκανα λοιπόν. Έκανα εκ νέου επαναφορά και επιλεκτικά update στις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα περισσότερο. Τα γνωστά... Facebook Instagram messenger. Το πρόβλημα λύθηκε. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Το σφάλμα λύθηκε.

Ξέρω πως και άλλοι άνθρωποι έχουν το ίδιο πρόβλημα και με διαφορετικά μοντέλα. Τελικά δεν ξέρω ποια εφαρμογή είχε πρόβλημα. Το θέμα όμως είναι ότι όλα ποια δουλεύουν μια χαρά. Για όποιον μπορεί να έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα σε δοκιμάσει σεταρισμα από την αρχή
    Ευχαριστώ πολύ!!
  • Διαφήμιση