RedMi 4X αναβάθμιση μνήμης
-
-
Δηλαδή θέλεις να προσθέσεις μνήμη στη συσκευή σου;
Δε γίνεται κάτι τέτοιο, αν αυτό έχεις κατά νου .. -
Ο/H zedi1 έγραψε:
Καλησπέρα,
Έχω ένα Redmi 4x, 2/16 και θα ήθελα να ξέρω αν (και πώς) μπορώ να το φτιάξω 3/32.
Γίνεται; Εχει κάποιος καμμία ιδέα;
Λιγο αδυνατον μου ακουγεται αυτο παντως
Αν το κανεις επειδη δεν εχει πλεον χωρο να βαλεις και τιποτα και επειδη ειναι λιγη η ραμ πλεον, βαλε καμια custom rom.. ειτε την δικια μας ειτε καποια asop-lineage-havoc εχει διαφορες τελος παντων που δεν ποιανουν και πολυ χωρο στο κινητο κ λογικα θα τρεχει και καλυτερα δες εδω για περισσοτερες πληροφοριες Xiaomi Redmi 4X ROMs, Kernels, Recoveries, & Other | XDA Forums (εχει πολλες και διαφορες rom απλα εγω σου εγραψα καποιες "γνωστες")
Οπως επισης και την δικια μας xiaomi-miui-hellas-7.1_santoni_XTRV_Stable_V9.1.1.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other λογικα αυτη πρεπει να ειναι η τελευταια για το κινητο σου -
Ο/H SoNik+ έγραψε:
Ο/H zedi1 έγραψε:
Καλησπέρα,
Έχω ένα Redmi 4x, 2/16 και θα ήθελα να ξέρω αν (και πώς) μπορώ να το φτιάξω 3/32.
Γίνεται; Εχει κάποιος καμμία ιδέα;
Αν το κανεις επειδη δεν εχει πλεον χωρο να βαλεις και τιποτα και επειδη ειναι λιγη η ραμ πλεον, βαλε καμια custom rom.. ειτε την δικια μας ειτε καποια asop-lineage-havoc εχει διαφορες τελος παντων που δεν ποιανουν και πολυ χωρο στο κινητο κ λογικα θα τρεχει και καλυτερα δες εδω για περισσοτερες πληροφοριες Xiaomi Redmi 4X ROMs, Kernels, Recoveries, & Other | XDA Forums (εχει πολλες και διαφορες rom απλα εγω σου εγραψα καποιες "γνωστες")
Οπως επισης και την δικια μας xiaomi-miui-hellas-7.1_santoni_XTRV_Stable_V9.1.1.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other λογικα αυτη πρεπει να ειναι η τελευταια για το κινητο σου
Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω για τα αποτελέσματα.. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δηλαδή θέλεις να προσθέσεις μνήμη στη συσκευή σου;
Δε γίνεται κάτι τέτοιο, αν αυτό έχεις κατά νου ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0