Διαφήμιση

wi-fi

• καλησπερα παιδια.
      παρελαβα χθες το mi2s μου και γω και σαν πρωτη επαφη με xaomi k miui εχω εντυπωσιαστει με το κινητο.παρατηρησα ομως οτι δεν εχει πολυ δυνατη κεραια wi fi.δηλαδη σε συγκριση με το προηγουμενο κινητο μου xperia ray,βλεπω σημαντικες διαφορες σε δυναμη σηματος.ισχυει αυτο και σε σας η μηπως να υπαρχει καποιο προβλημα με την συσκευη μου?
      την επιλογη για παραβλεψη αδυναμων σηματων την εχω ξετικαρει εννοειται.
      επισης να πω συγχαρητηρια κ εγω με τη σειρα μου στα παιδια που παλευουν τοσο σκληρα με την ελληνικη ρομ,την οποια θα εγκαταστησω αυριο πρωι πρωι!
      η διαδικασια ειναι αν εχω καταλαβει σωστα,Reboot-Wipe&Reset-Install update.zip to system one-Power off,σωστα?
    • Ο/H wankel13 έγραψε:

η διαδικασια ειναι αν εχω καταλαβει σωστα,Reboot-Wipe&Reset-Install update.zip to system one-Power off,σωστα?

Η διαδικασία για το flash είναι σωστή.
      Επειδή δεν ξέρουμε ποιά ROM έχει μέσα το τηλέφωνό σου, το καλύτερο είναι να κάνεις το Update με τον τρόπο που περιέγραψες.

Όσο για το WiFi δεν έχω την συσκευή και δεν μπορώ εκφέρω γνώμη.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • φοραει jbl21.0 stable version, 4.1.1 αλλα θα βαλω την ελληνικη εννοειται!
      απλα με απασχολει το θεμα wifi,ειμαι στα 2-3 μετρα απο το modem και μου λεει μετριο σημα για να καταλαβεις.
      ευχαριστω για την απαντηση και για τον κοπο σου στην ρομ.
    • Διαφήμιση
    • Καλύτερος τρόπος να τα συγκρίνεις είναι στο ίδιο σημείο να βάλεις και τα 2 να μεταφέρουν ένα αρχείο από το pc στην συσκευή.
      Και σαν απόσταση το ίδιο, πάρε και τις 2 συσκευές και απομάκρυνε τες σιγά σιγά από το router να δεις πια θα βρει εκτός εμβέλειας πρώτη.

Σε σύγκριση πάντως με το Samsung Galaxy note που είχα πριν το mi2s έχει βγει καλύτερο και σε wifi - απόσταση και επιδόσεις αλλά και σε σήμα με το δίκτυο της κινητής.

Sent from my MI 2S using Tapatalk
    • το εχω κανει αυτο που λες με την αποσταση και υπαρχει οντως διαφορα.δεν το εχω δει ομως ακομη σε αλλο δικτυο wifi εκτος του σπιτιου μου.υπαρχει περιπτωση κατασκευαστικου λαθους?παντως εστειλα email στο aftersales του to2c που το αγορασα και θα περιμενω να δω τι θα μου πουν.
    • καλημερα παιδια.
      μου λενε απο το to2c να κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων.αυτο φανταζομαι σημαινει οτι θα γυρισει στην εκδοση που μου ηρθε το κινητο?και θα σβηστουν τα παντα,επαφες,φωτο,μουσικη κτλ?
    • ΟΧΙ ακριβώς.
      Απλά θα γυρίσει το σύστημα του MIUI στις αρχικές του ρυθμίσεις και θα εξαφανιστούν όσα έχεις εγκαταστήσει αλλά τίποτα δεν θα χαθεί από την SD Card σου (φωτο - video - mp3 etc.).

Όσο για τις επαφές σου εάν έχεις ήδη κάνει λογαριασμό στο Clouding της Xiaomi και τις έχεις συγχρονισμένες, θα σου ξανακατεύουν στο τηλέφωνο.
      Το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές σου εάν τις συγχρονίζεις με το Xiaomi Cloud.

Update:

Attention Ironie
      Έκανα λάθος.
      Είχα στο μυαλό μου το Hongmi + TWRP ... :D

Δεν χάνεις ούτε τις εγκατεστημένες εφαρμογές σου, εκτός και το επιλέξεις εσύ όπως λέει παρακάτω ο tora33

Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H wankel13 έγραψε:

καλημερα παιδια.
      μου λενε απο το to2c να κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων.αυτο φανταζομαι σημαινει οτι θα γυρισει στην εκδοση που μου ηρθε το κινητο?και θα σβηστουν τα παντα,επαφες,φωτο,μουσικη κτλ?

θα κρατήσει την rom που έβαλες ,δεν θα γυρίσει στην ρομ που το αγόρασες , θα χαθούν τα data (δεδομένα του τηλεφώνου) , θα πρέπει μετά να κάνεις τις ρυθμίσεις
      δεν ξέρω στο τηλέφωνό σου , σε android γενικά (έχω το xiaomi mi3)
      αν έχει και επιλογή διαγραφή εφαρμογών , και το επιλέξεις , θα τις διαγράψει
      αν έχει επιλογή , διαγραφή εσωτερικού χώρου, και το επιλέξεις , θα διαγραφούν ότι εγκατέστησες - τοποθέτησες στο κινητό σου και στην επανεκκίνηση θα σου βγάζει συνέχεια μηνύματα ότι δεν λειτουργούν εφαρμογές .....
      (πάντα μεταφέρουμε όλους τους δικούσμας φακέλους και στον υπολογιστή , και έχουμε εφαρμογή για να μεταφέρουμε πίσω τις εφαρμογές μας χωρίς να χρειασθεί να τις εγκαταστήσουμε από την αρχή πάλι , Αν είναι εφαρμογές του play store :το τρέχουμε /οι εφαρμογές μου/ όλες/βλέπεις ποιες έχεις βάλει μέχρι σήμερα με οποιοδήποτε android κινητό φυσικά με τον ίδιο λογαριασμό
      edit
      όπα admin sorry , γράφαμε μαζί , ετοίμαζα και καφέ....
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• εκανα την επαναφορα τελικα χωρις να επιλεξω διαγραφη εσωτερικου χωρου,ειχα παρει και back up.το θεμα ειναι οτι δεν αλλαξε τιποτα στο wifi,δυστυχως και απο οτι ειδα στο τσατ του to2c οι κινεζοι το παιζουν...κινεζοι....τους εχω ζητησει τωρα να βαλουν εναν τεχνικο να μου βρει μια λυση,εναν ελεγχο οτιδηποτε τελος παντων για να βρουμε μια ακρη.
      χθες παντως σε καφετερια το xperia μου εβρισκε 4-5 δικτυα με δυο+μπαρες και το mi2s ισα που εβλεπε το ενα...
    • από το play store αν θέλεις εγκατέστησε το wifi analyzer (δεν διορθώνει , βλέπεις το δικό σου και άλλα wifi σε dbm)
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• To peak ειναι οταν ειχα το κινητο στους πεντε ποντους απο το ρουτερ,τα υπολοιπα στα δυο μετρα περπου

Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • μου εστειλαμ email
      friend. so pls root the phone.
      Pls download the new ROM from the Link, then unpack the rom. by the way watch the photos(V967S-rooting photos). in the photos, you can see it is the file of v967s, but i think you can understand, the same steps to root the phone, but just the file name is different. :)

1.click the MTK65xxtool(after unpack the rom),and then install the MTK65xxtool.
      2.Then into this file.
      3.click the Flash_tool.exe. (the blue icon)
      4.Click the "Scatter_loading"
      5.into your place where did you put the rom.(i mean when you download the new rom, then you put it to the place
      6.then choose this rom that you have downloaded(M2S ROM).
      7.then click the "MT65xx_Android_scatter_emmc.txt"
      8.Click the "DA DL All With Check Sum"
      9.click the"Firmware Upgrade"
      10.Then the phone use the USB through contact the computer.
      11.the computer will display different color there, finally, the yellow complete the blank. and 100%.
      12.the screen will display the green icon.
      then it mean success to root the phone, so you can unplug the USB, and use the phone.
      ουσιαστικα λοιπον μου λενε να κανω ρουτ το τηλεφωνο,αν κ μου ηρθε με ρουτ κ ειχε το προβλημα .
      τωρα εχω τη ν ελληνικη ρομ η οποια δεν εχει ρουτ,σωστα?ειναι αυτη η διαδικασια σωστη για το ρουτ?