Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω πρόβλημα σε τα video που έχω τραβήξει με το redmi note 8 όταν τα κάνω αναπαραγωγή σε pc.
Έχω δοκιμάσει σε 2 pc και ένα laptop και άκρη δεν έχω βρει. Έχω κατεβάσει codec για τα players που χρησιμοποιώ και δεν έχω καταφέρει τίποτα.
Τα players που έχω δοκιμάσει είναι τα KM PLAYER, BS PLAYER,VLC και MEDIA PLAYER. Ο ένας υπολογιστής είναι καινούριος.
Με το KM PLAYER και BS PLAYER ο ήχος είναι κανονικός αλλά η εικόνα παραμορφωμένη
Με το VLC ακούγετε ο ήχος κανονικά αλλά η εικόνα ενώ είναι κανονική, είναι στάσιμη- παγωμένη
Με το MEDIA PLAYER ήχος κανονικά αλλά καθόλου εικόνα.Σαν να παίζω MP3.
Θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει
Όνομα συσκευής DESKTOP-4FO7NP9
Επεξεργαστής AMD E2-6110 APU with AMD Radeon R2 Graphics 1.50 GHz
Εγκατεστημένη RAM 4,00 GB (3,45 GB χρησιμοποιήσιμη)
Τύπος συστήματος Λειτουργικό σύστημα 64 bit, επεξεργαστής τεχνολογίας x64
Πένα και αφή Δεν είναι διαθέσιμη η εισαγωγή δεδομένων με πένα ή με αφή για αυτήν την οθόνη
Έχω δοκιμάσει σε 2 pc και ένα laptop και άκρη δεν έχω βρει. Έχω κατεβάσει codec για τα players που χρησιμοποιώ και δεν έχω καταφέρει τίποτα.
Τα players που έχω δοκιμάσει είναι τα KM PLAYER, BS PLAYER,VLC και MEDIA PLAYER. Ο ένας υπολογιστής είναι καινούριος.
Με το KM PLAYER και BS PLAYER ο ήχος είναι κανονικός αλλά η εικόνα παραμορφωμένη
Με το VLC ακούγετε ο ήχος κανονικά αλλά η εικόνα ενώ είναι κανονική, είναι στάσιμη- παγωμένη
Με το MEDIA PLAYER ήχος κανονικά αλλά καθόλου εικόνα.Σαν να παίζω MP3.
Θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει
Όνομα συσκευής DESKTOP-4FO7NP9
Επεξεργαστής AMD E2-6110 APU with AMD Radeon R2 Graphics 1.50 GHz
Εγκατεστημένη RAM 4,00 GB (3,45 GB χρησιμοποιήσιμη)
Τύπος συστήματος Λειτουργικό σύστημα 64 bit, επεξεργαστής τεχνολογίας x64
Πένα και αφή Δεν είναι διαθέσιμη η εισαγωγή δεδομένων με πένα ή με αφή για αυτήν την οθόνη