Καλησπέρα. Εχω το mi 11 lite 5g (renoir) με twrp, root και rom την xiaomi.eu 12.5.80. Μπορώ μέσα από το twrp να φλασάρω την xtrv 12.5.50.zip(οχι fastboot) χωρις να χάσω τα δεδομενα και τα αρχεία μου. Και οι δυο είναι android 11.ευχαριστώ.
Προσπάθησα και δεν γίνεται. Για να περάσω την xtrv rom πρεπει να κάνω format; Η rom είναι rooted;αν περάσω την fastboot ίδια έκδοση θα έχω προβλήματα χωρίς να κάνω format;
Προσπάθησα και δεν γίνεται. Για να περάσω την xtrv rom πρεπει να κάνω format; Η rom είναι rooted;αν περάσω την fastboot ίδια έκδοση θα έχω προβλήματα χωρίς να κάνω format;
Εάν θέλεις να περάσεις την πιο πρόσφατη ROM στο MIUI 13, ο μόνος τρόπος είναι να το κάνεις μέσω του Fastboot mode αφού δεν υπάρχει συμβατό TWRP Recovery με το Android 12.
Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις από επάνω από την παλιά ROM την νέα Fastboot ROM χωρίς Format, αλλά μόνο σε περίπτωση που παραμένεις στον ίδιο τύπο της ROM με αυτή που έχεις τώρα στην συσκευή σου (Stable ή Developer ROM).
Η αλλαγή από Stable σε Developer ROM και το ανάστροφο, επιβάλει και το Format, με αποτέλεσμα να χάσεις τα πάντα από την συσκευή σου.
Συγγνώμη δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός. Tο κινητό μου φοράει xiaomi.eu rom version 12. 5.80 είναι rooted έχει και twrp. Θέλω να περάσω την δική σας rom 12.5.50 μια έκδοση παλιότερη.δεν θελω miui 13. Δοκίμασα μεσω twrp μόνο με wipe dalvik/cache και δεν έγινε. Αν έκανα και wipe system θα την φλάσαρε. Η αν μπορείς να μου πεις ποιο ακριβώς τρόπο να ακολουθήσω. Έχω πάρει backup με το swift. Σε ευχαριστώ.
Θα πρέπει να κάνεις Format Data από το TWRP αλλά αυτό σημαίνει ταυτόχρονα πως θα χάσεις τα πάντα από την συσκευή σου και θα πρέπει να την στήσεις πάλι από την αρχή.