Διαφήμιση

Προβλημα με imei σε redmi note 8 pro

• Προβλημα με imei σε redmi note 8 pro

Μετά από κάποιο Update το κινητό μου (Redmi Note 8 Pro) κώλυσε στην οθόνη εκκίνησης και έκανε συνεχώς επανεκκινήσεις. Το έδωσα σε κάποιον τεχνικό στην περιοχή μου και αφού μου ξαναπέρασε την ρομ το τηλέφωνο άνοιξε. Όλα λειτουργούν καλά, εκτός του ότι δεν βλέπει καθόλου τις 2sim κάρτες. Ο συνδυασμός *#06# μου δείχνει unknown.Πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις στο “όλα τα χαρακτηριστικά” , μου δείχνει unknownκαι στα δυο πεδία imei.
      Το ξαναπήγα στον τεχνικό και μου είπε ότι αυτό το πρόβλημα μόνο η xiaomi μπορεί να το λύσει. Επικοινώνησα με την xiaomiκαι δεν έβγαλα άκρη, βασικά δεν τους ενδιαφέρει το πρόβλημα μου.
      Είδα αρκετάvideo στο youtube για αποκατάσταση imei, αλλά σε ότι κι αν δοκίμασα (πχmodem meta) δεν μπορεί να γίνει διασύνδεση από τον υπολογιστή μου win 10, μεταξύ του repair λογισμικού και του τηλεφώνου, αν και εφάρμοσα όλα τα προτεινόμενα βήματα των youtuber για αυτό το λογισμικό.
      Δεν έχω τηλέφωνο (αφού δεν αναγνωρίζονται οι 2 κάρτες sim), αλλά όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του τηλεφώνου είναι οκ.
      Δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα της επανεγγραφής των αριθμόν imei στην συσκευή μου.
    • Ο/H farmer έγραψε:

Μετά από κάποιο Update το κινητό μου (Redmi Note 8 Pro) κώλυσε στην οθόνη εκκίνησης και έκανε συνεχώς επανεκκινήσεις. Το έδωσα σε κάποιον τεχνικό στην περιοχή μου και αφού μου ξαναπέρασε την ρομ το τηλέφωνο άνοιξε. Όλα λειτουργούν καλά, εκτός του ότι δεν βλέπει καθόλου τις 2sim κάρτες. Ο συνδυασμός *#06# μου δείχνει unknown.Πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις στο “όλα τα χαρακτηριστικά” , μου δείχνει unknownκαι στα δυο πεδία imei.
      Το ξαναπήγα στον τεχνικό και μου είπε ότι αυτό το πρόβλημα μόνο η xiaomi μπορεί να το λύσει. Επικοινώνησα με την xiaomiκαι δεν έβγαλα άκρη, βασικά δεν τους ενδιαφέρει το πρόβλημα μου.
      Είδα αρκετάvideo στο youtube για αποκατάσταση imei, αλλά σε ότι κι αν δοκίμασα (πχmodem meta) δεν μπορεί να γίνει διασύνδεση από τον υπολογιστή μου win 10, μεταξύ του repair λογισμικού και του τηλεφώνου, αν και εφάρμοσα όλα τα προτεινόμενα βήματα των youtuber για αυτό το λογισμικό.
      Δεν έχω τηλέφωνο (αφού δεν αναγνωρίζονται οι 2 κάρτες sim), αλλά όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του τηλεφώνου είναι οκ.
      Δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα της επανεγγραφής των αριθμόν imei στην συσκευή μου.
      θα χρειαστει να περασεις eng rom για να γραψεις ιμει με το modem meta tool και μονο την σιμ 2 δεν δουλευουν και οι 2 μονο σιμ 2 θα δεχτει..!! και μετα μολις γραψεις το ιμει 2 θα περασεις παλι μαμα ρομ miui

εδω εχω ενα βιντεο πως φλασαρουμε με sp flash tool και με την βοηθεια του mct mtk bypass tool κανουμε μπαι μπας το auth για να μπορουμε να φλασαρουμε οπως λεω ομως και στο βιντεο επιλογη download only μονο και firmware upgrade

γτ αν επιλεξεις format all and download σβηνει τα ιμει δεν ξερω σε ποιο τεχνικο το πηγες ισως εκανε αυτο το λαθος στο φλασαρισμα , λεω ισως!!

REDMI NOTE 8 PRO + ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΤΚ HARD BRICK ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ AUTH ACCOUNT

και εδω σε αυτο το βιντεο φλασαρω Qualcomm cpu αλλα θα δεις μονο το κοματι της εγκατάστασης των driver στην δικη σου περιπτωση μονο για mtk mediatek δλδ που ειναι το 8 προ

για να μπορεις να φλασαρεις με το sp flash tool οποτε αν δεν εχεις εγκαταστησει drivers ηδη θα πρεπει να κανεις αυτο πρωτα και μετα τα παραπανω που ειπαμε

Mi EDL Authorized Account Unbrick Xiaomi
    • Φίλε jimxai, σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά μόνο ένα imei δεν μου κάνει πρέπει οπωσδήποτε να έχω και τις δύο κάρτες sim στο τηλέφωνο μου. Θα επικοινωνήσω τελευταία φορά με xiaomi στα κεντρικά και μάλλον θα πετάξω το τηλέφωνο. Ξανά με xiaomi δεν μπερδεύομαι. Η τεχνολογία τους είναι μάπα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H farmer έγραψε:

Φίλε jimxai, σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά μόνο ένα imei δεν μου κάνει πρέπει οπωσδήποτε να έχω και τις δύο κάρτες sim στο τηλέφωνο μου. Θα επικοινωνήσω τελευταία φορά με xiaomi στα κεντρικά και μάλλον θα πετάξω το τηλέφωνο. Ξανά με xiaomi δεν μπερδεύομαι. Η τεχνολογία τους είναι μάπα.
      αυτο εσυ το ξερεις φιλε μου δες μια οπως λες με την χιαομι αν μπορεις και βγαλεις ακρη και τι θα σου πουν!! αθηνα εισαι ??