Διαφήμιση

XTRV και bootloader

• XTRV και bootloader

Καλησπέρα

Έχω ξεκλειδώσει τον BL σε ένα Mi 9T (έχω περάσει και twrp) και θέλω να περάσω την τελευταία XTRV.
      Αν θελήσω αργότερα θα μπορώ να ξανακλειδώσω τον BL ενώ είμαι στην XTRV (με το mi flash tool) ή θα πρέπει να περάσω μια official (fastboot) ROM;

Ευχαριστώ
    • Ο/H yannos έγραψε:

Αν θελήσω αργότερα θα μπορώ να ξανακλειδώσω τον BL ενώ είμαι στην XTRV (με το mi flash tool) ή θα πρέπει να περάσω μια official (fastboot) ROM;
      Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος είναι σε περίπτωση που θέλεις να κλειδώσεις τον Bootloader, να χρησιμοποιείς το Mi Flash Tool και να κάνεις flash μία Official Fastboot ROM ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ξανακλείδωσα τον BL με την τελευταία Fastboot Rom και φυσικά ξαναέχω το ίδιο πρόβλημα για το οποίο τον ξεκλείδωσα και ψαχνόμουνα με custom recovery κλπ.

Έχοντας μια σχετική εμπειρία από Xperia, Samsung Huawei κλπ, ΔΕΝ περίμενα ότι η «επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων» διαγράφει ΚΑΙ τα περιεχόμενα της (ενσωματωμένης) καρτας SD και το έμαθα με …άσχημο τρόπο!

Επίσης σχεδόν όλα τα stock recovery προσφέρουν επιλογή για διαγραφή ΜΟΝΟ των user data…!

...Πως γίνεται να μην υπάρχει τρόπος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΧΩΡΙΣ να διαγραφουν τα δεδομένα του αποθ. Χώρου;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H yannos έγραψε:

Ξανακλείδωσα τον BL με την τελευταία Fastboot Rom και φυσικά ξαναέχω το ίδιο πρόβλημα για το οποίο τον ξεκλείδωσα και ψαχνόμουνα με custom recovery κλπ.

Έχοντας μια σχετική εμπειρία από Xperia, Samsung Huawei κλπ, ΔΕΝ περίμενα ότι η «επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων» διαγράφει ΚΑΙ τα περιεχόμενα της (ενσωματωμένης) καρτας SD και το έμαθα με …άσχημο τρόπο!

Επίσης σχεδόν όλα τα stock recovery προσφέρουν επιλογή για διαγραφή ΜΟΝΟ των user data…!

...Πως γίνεται να μην υπάρχει τρόπος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΧΩΡΙΣ να διαγραφουν τα δεδομένα του αποθ. Χώρου;
      μονο απο twrp κανεις απλα swipe to factory reset δεν σβηνει αρχεια οπως κανεις απο stock recovery , σβηνει μονο τις ρυθμισεις και μετα την επανεκκινηση στηνεις μεν απο την ατχη το τηλ αλλα δεν διαγραφει αποθηκευτικους χωρους!!!

και επισης με το ξεκλειδωμα δεν σβηνει απο την καρτα sd μονο απο τον εσωτερικο χωρο της συσκευης σου!! κατι αλο θα εκανες και σβηστηκαν απο την sd
    • Έκανα "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων".
      Σε ό,τι συσκευή είχα μέχρι τώρα, αυτή η κίνηση από μόνη της ΔΕΝ διαγράφει τα δεδομένα του αποθηκευτικού χώρου...
    • Ο/H yannos έγραψε:

Έκανα "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων".
      Σε ό,τι συσκευή είχα μέχρι τώρα, αυτή η κίνηση από μόνη της ΔΕΝ διαγράφει τα δεδομένα του αποθηκευτικού χώρου...
      σε μαμα ρομ με stock recovery?? διαγραφει δυστηχως και αποθηκευτικο εσωτερικο... και πριν πατησεις επεναφορα σε στοκ ρομ σε ρωταει θελεις να σβηστουν και απο την καρτα sd???? καπου εκει μπερδευτηκες και εσβησες κ απο τη sd ολλα τα αρχεια σου
    • Τέσπα, απ'οτι κατάλαβα "εργοστασιακές ρυθμίσεις" σημαίνει ότι εκτός απ'τις ρυθμίσεις χάνεις και το περιεχόμενο του αποθηκευτικού χώρου.
      Αν έχει τζαζέψει δλδ το κινητό και θες να του τραβήξεις ενα reset για να ισιώσει, χρειάζεσαι απαραίτητα PC για να πάρεις backup (οι cloud λύσεις όταν πρόκειται για πολλά ΓΙΓΑ μου φαίνονται μη πρακτικές...)
    • Διαφήμιση
    • ακριβως ετσι δυστηχως..!! οταν ειναι για πολλα γκιγκα μονο pc η καποιο otg