hongmi ή 1s
-
-
-
-
Και φυσικά θα έχει, όπως όλες οι Mi (ex. Xiaomi) συσκευές + Mi-PAD + Mi-TV2
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nikargou έγραψε:
Καλημέρα σε όλους .
Στο Redmi 1S Qualcomm μπορώ να περάσω αυτή τη ROM xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip (ROOTED + TWRP recovery) ?
Ευχαριστώ
ΟΧΙ !!!!
Δεν έχει καμμία σχέση με το hongmi to Redmi 1S.
Δεν έχουμε ετοιμάσει ακόμη Ελληνική ROM για το Redmi 1S
Δηλαδή σε αυτή τη συσκευή δεν περνάει?
Wholesale Original XiaoMi HongMi Red Rice 1S Dual Sim WCDMA Snapdragon msm8228 1.6GHz 1G+8G SmartPhone With 4.7Inch Screen free shipping
OXI βρε παιδιά. Είναι δυνατόν να βάλουμε μία ROM που είναι για MTK σε συσκευή που φοράει Snapdragon ?
Θα γίνει ένα ωραίο ΒΡΙΚ και μετά άντε να συνεφέρουμε την συσκευή....
Έχω καταμπερδευτεί:
Το XIaomi HONGMI 1s το Xiaomi Redmi 1s και το Xiaomi Red Rice 1s είναι διαφορετικές συσκευές και εάν ναι ποια η διαφορά;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
-
σαφώς και λέμε ΝΑΙ σε Snapdragon συσκευή έτσι!!
Sent from my MI 3W using TapatalkΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Δηλαδή αυτό ποιο μοντέλο είναι και δώστε μου το update που πρέπει να κατεβάσω γι αυτό.
Wholesale Original XiaoMi HongMi Red Rice 1S Dual Sim WCDMA Snapdragon msm8228 1.6GHz 1G+8G SmartPhone With 4.7Inch Screen free shippingΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
αυτό που πόσταρες το λέει ξεκάθαρα ότι είναι το red rice 1s με snapdragon, καλύτερο απ' ότι το ΜΤΚ το απλό. Φαίνεται άλλωστε & στο σκορ του Antutu, όπου το δικό μου το απλό έβγαλε 16372.
βάλε & μια κάρτα 32άρα να είσαι άρχοντας. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nikargou έγραψε:
Καλημέρα σε όλους .
Στο Redmi 1S Qualcomm μπορώ να περάσω αυτή τη ROM xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip (ROOTED + TWRP recovery) ?
Ευχαριστώ
ΟΧΙ !!!!
Δεν έχει καμμία σχέση με το hongmi to Redmi 1S.
Δεν έχουμε ετοιμάσει ακόμη Ελληνική ROM για το Redmi 1S
Δηλαδή σε αυτή τη συσκευή δεν περνάει?
Wholesale Original XiaoMi HongMi Red Rice 1S Dual Sim WCDMA Snapdragon msm8228 1.6GHz 1G+8G SmartPhone With 4.7Inch Screen free shipping
OXI βρε παιδιά. Είναι δυνατόν να βάλουμε μία ROM που είναι για MTK σε συσκευή που φοράει Snapdragon ?
Θα γίνει ένα ωραίο ΒΡΙΚ και μετά άντε να συνεφέρουμε την συσκευή....
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
γιατί μπερδεύεσαι τόσο;
είναι το 1s
είτε το δεις σαν hongmi , ή redmi ή redrice είναι το ίδιο αρκεί να λέει και 1S
από εκεί και πέρα το θέμα είναι να είναι η "παγκόσμια" έκδοση δηλαδή να λέει WCDMA
Για αυτό είμαι μπερδεμένος. Το 1s έχει άλλο επεξεργαστή και από ότι μου απάντησε ο MIUI_ART δεν μπορεί να αναβαθμιστεί με τα εδώ ROMs. Ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ολες οι συσκευές της Xiaomi θα έχουν Eλληνική ROM από εμάς.
Απλά είπα πως οι ROM που έχουμε τώρα είναι για τα Hongmi - Redmi 1 με MTK επεξεργαστή, και μην βιαστεί κανείς να βάλει καμμιά τέτοια ROM στο Redmi 1S γιατί θα το Brickάρει.
Θα δείτε σε λίγο καιρό, από την επόμενη Παρασκευή - Κυριακή, να εμφανίζεται στην λίστα των ROMs και μία ειδικά για τα REDMI 1S.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0