μηπως καποιος γνωριζει αν οι xiaomi συσκευες μας, λειτουργουν με handsfree αλλων εταιριων, οπως samsung για παραδειγμα;
Συμβατα handsfree σε συσκευες xiaomi
-
-
-
Ναι μια χαρά λειτουργούν, έχει ο αδελφός μου ακουστικά samsung στο Μ2 και εγώ στο M2s έχω HTC, άρα δεν έχεις κανένα θέμα.
Παναγιώτης -
Για καλωδιακά ακουστικά καλό είναι να διαθέτουν 3 κουμπιά στο χειριστήριο για σίγουρη συμβατότητα. Για ασύρματα πιστεύω ότι ταιριάζουν όλα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
με του samsung s4
περιμένω και τα αυθεντικά( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Ο/H Zioa έγραψε:
Με sony ericsson xperia neo v ακουστικά δεν είναι συμβατό το xiaomi mi3
( Η ένταση του ήχου ανεβοκατεβαίνει και έχει μεγάλη παραμόρφωση )
OMTP είναι τα Sony Ericsson ενώ τα Xiaomi όπως και η πλειοψηφία των νέων συσκευών είναι ctia.
Με έναν ανταπτορα θα παίζουν μια χαρά.
Sony Ericsson mh1 + adaptor μια χαρά παίζουν.
Xiaomi Piston v2, Piston if edition επίσης μια χαρά.
Τα ακουστικά του Samsung galaxy note (n7000) μια χαρά.
Έχω δοκιμάσει και από άλλα Samsung (s3-s4-note2) και δεν είχα πρόβλημα.
HTC ONE ακουστά, και εδώ οκ.
Όλα τα παραπάνω με miui σε mi2s.
Γενικά όλα τα ctia πρέπει να παίζουν απροβληματιστα.
Λίγο off αλλά ας το γράψω, τα piston δεν δουλεύουν τα κουμπιά της έντασης σε iphone (έχει χάσει τα δικά του και δοκιμάσαμε μπας και πάρει piston).
Btw τα piston είναι καλύτερα από όλα τα παραπάνω!
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
-
Ο/H Zioa έγραψε:
Ναι, αυτή είναι η διαφορά των προτύπων και τίποτα άλλο, με έναν ανταπτορα ή με recable μπορείς να τα κάνεις ctia.
Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα που έχεις αλλά αν θέλεις να τα κάνεις να παίξουν υπάρχουν λύσεις.
Μπορείς να δοκιμάσεις και ένα τρικ! Σύνδεσε τα κανονικά και άρχισε να ακούς μουσική πχ, πάτα και κράτα πατημένο το κουμπί που είναι για να απαντάς στις κλήσεις. Ετσι θα αρχίσεις να ακούς κανονικά ήχο. Μπορείς να βάλεις το "μανταλάκι" των ακουστικών να κρατά το κουμπί πατημένο και έτσι αν θες μπορείς να τα έχεις σαν ακουστικά, δεν ξέρω τι θα γίνει αν δε πάρουν τηλ και τα έχεις έτσι :p
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
Προς το παρόν χρησιμοποιώ τα earpods που μου ξέμοιναν από το iphone. Σαν ακουστικά δουλεύουν τέλεια. Σαν handsfree δουλευει μια χαρα το μικροφωνο αλλα οχι τα πλήκτρα.
-
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Προς το παρόν χρησιμοποιώ τα earpods που μου ξέμοιναν από το iphone. Σαν ακουστικά δουλεύουν τέλεια. Σαν handsfree δουλευει μια χαρα το μικροφωνο αλλα οχι τα πλήκτρα.
1. στις ρυθμίσεις , υπάρχει το "Headphones" ? αν ναι
το επιλέγεις , τοποθετείς τα ακουστικά στο κινητό , επιλέγεις control volume level και μετά Assign buttons , για να ρυθμίσεις τα πλήκτρα (π.χ. και όταν θα έχεις ραδιόφωνο θα αυξομειώνει την ένταση)
επιλέγεις το control music playback , επιλέγεις το Assign buttons , για να ρυθμίσεις τα πλήκτρα (π.χ. και όταν θα έχεις ραδιόφωνο θα αλλάζει σταθμό)
(screenshot 1 , από zopo που φοράει miui)
2. Αν ακούς πολύ δυνατά η πολύ σιγά ,
Από το Play store εγκαθιστάς το Mobileuncle tools , το τρέχεις
επιλέγεις το Engineer Mode/Engineer Mode (MTK)/πηγαίνεις στην "καρτέλα" επάνω στο Hardware Testing -> Audio -> Headset Mode. (και βάζεις μεγαλύτερες η μικρότερες τιμές)
(screenshot 2)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0