Διαφήμιση

Πρόβλημα με τηλεφωνικό κατάλογο [+30] και μηνύματα

• Ο/H cy67 έγραψε:

στις επαφές μου εμφανίζονται νέες επαφές 'οπου καταγράφονται emails.Γαι να γίνεται αυτό κάποια εντολή θα υπάρχει. Βρίκε κάποιος κάτι σχετικό?

στους λογαριασμούς εκτός από το gmail.com που ίσως έχεις , έχεις κι άλλους που κάνουν συγχρονισμό επαφών ?
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H cy67 έγραψε:

στις επαφές μου εμφανίζονται νέες επαφές 'οπου καταγράφονται emails.Γαι να γίνεται αυτό κάποια εντολή θα υπάρχει. Βρίκε κάποιος κάτι σχετικό?

Γίνε λίγο πιό σαφής να σε καταλάβουμε... Βγάλε και κανά screenshot, αν μπορείς, να δούμε το "πρόβλημα"...
      Οι νέες επαφές που εμφανίζονται στις επαφές σου είναι ...άγνωστες δηλαδή?
      Και που καταγράφονται τα e-mail τους? (είναι υπαρκά e-mails?)
      Εννοείς ότι μέσα στα στοιχεία της επαφής γράφει και το e-mail της (νέας) επαφής?

Dropbox - Screenshot_2014-08-06-13-21-45.png
      εμφανιζει μια επαφή με email χωρίς να τη εχω καταχωρίσει εγω.
    • Ο/H cy67 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H cy67 έγραψε:

Γίνε λίγο πιό σαφής να σε καταλάβουμε... Βγάλε και κανά screenshot, αν μπορείς, να δούμε το "πρόβλημα"...
      Οι νέες επαφές που εμφανίζονται στις επαφές σου είναι ...άγνωστες δηλαδή?
      Και που καταγράφονται τα e-mail τους? (είναι υπαρκά e-mails?)
      Εννοείς ότι μέσα στα στοιχεία της επαφής γράφει και το e-mail της (νέας) επαφής?

Dropbox - Screenshot_2014-08-06-13-21-45.png
      εμφανιζει μια επαφή με email χωρίς να τη εχω καταχωρίσει εγω.

Στο κάνει διοτι συγχρονιζει με τις επαφες τού gmail και εκει εχεις επιλεξει "ολες τις επαφες" και σου περνά και τα email διοτι το "χαζοΠιΣι" τα καταλαβαινει ως επαφες...
      :borg: ...Xiaomi rules
      Κώστας
    • Διαφήμιση
    • Καλη μέρα φιλοι
      ξέρει καποιος το τροπο να μην ακούγεται ήχος τον έρχονται emails με τα sms δεν εχω θεμα αλλα τα emails καμία φορά εχω πρόβλημα Αν Υπαρχει τρόπος μόνο για τα emails και οχι για τα sms θα με βοηθούσε
      ευχαριστω
      cy67
    • Ο/H cy67 έγραψε:

Καλη μέρα φιλοι
      ξέρει καποιος το τροπο να μην ακούγεται ήχος τον έρχονται emails με τα sms δεν εχω θεμα αλλα τα emails καμία φορά εχω πρόβλημα Αν Υπαρχει τρόπος μόνο για τα emails και οχι για τα sms θα με βοηθούσε
      ευχαριστω
      cy67

Στο 1S το απενεργοποιείς ως εξής: Ρυθμίσεις- ήχος-προεπιλεγμένη ειδοποίηση-σίγαση(επιλέγεις δηλαδή αντί για ήχο την επιλογή κανένα πάνω πάνω)
      Λογικά και για το Redmi 1 δεν πρέπει να έχει διαφορές.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην velissarios1 ().