1 Adb δεν ανοίγει... Σεπ 9th 2022, 4:50pm Ρε παιδιά , σε WIN11 έχω εγκαταστήσει drivers, έχω κατεβάσει platform tools αλλά το adb.exe δεν ανοίγει... Καμία ιδέα διότι το είχα κάνει παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι καν? Ευχαριστώ
5 Σεπ 9th 2022, 6:38pm αν είναι στο δίσκο C: τότε γράφεις Source Code cd c:/adb Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
6 Σεπ 9th 2022, 6:58pm Ο/H MIUI_ART έγραψε: αν είναι στο δίσκο C: τότε γράφεις Source Code cd c:/adb Είσαι αστέρι...όλο ξεχνούσα το "cd"! Ευχαριστώ
8 Σεπ 9th 2022, 7:20pm Ο/H dfoust έγραψε: Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει dos, άλλες εποχές. χαχχαχ, για να είμαι ειλικρινής είμαι αρκετά μεγάλος και έχω δουλέψει DOS στο παρελθόν αλλά πάει πολύς καιρός πλέον από την εποχή εκείνη... Την σήμερον ημέρα είναι λίγο obsolete αν και σε linux έχουν χρησιμοποιηθεί εντολές πρόσφατα!!! Παρόλο αυτά fair point!
9 Σεπ 9th 2022, 7:36pm Είναι σχετικά εύκολο να θυμηθείς τις εντολές εάν λάβεις υπόψιν σου ότι αυτές είναι συντμήσεις των λέξεων. Για παράδειγμα το Change Directory είναι η εντολή CD Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)